Mehmet Taban
Kilopat
Elimizdeki verilere bakarsak 20H2 olabilir muhtemelen. Neden bu sürümü arıyorsunuz ki? Ne özelliği var? Ben bunu düşünüyorum daha çok.
Edge yüklenmiş ve masaüstünde kısayolu var. Varsayılan olarak Edge 20H2'de geldi. 20H2 olabilir.
Duvar kağıdı 2004 ve sonrası bir sürümün duvar kağıdı ama. İşsiz gibi 2015 LTSB'ye 2004 duvar kağıdı koyacağını sanmıyorum.Ben 2015 LTSB'ye Edge yükledim belki sahibi de daha eski sürüme Edge yükledi.
Duvar kağıdı 2004 ve sonrası bir sürümün duvar kağıdı ama. İşsiz gibi 2015 LTSB'ye 2004 duvar kağıdı koyacağını sanmıyorum.
O zamanlar Edge yoktu. 2017 olamaz.2016-2017 yılları arasında çıkan bir sürüme benziyor.
O zamanlar Edge yoktu. 2017 olamaz.
Hocam naptınız. Bulabildiniz mi işlemciyi.
Hiçbir olayı yok. Kafasında bir kuruntu var benceElimizdeki verilere bakarsak 20H2 olabilir muhtemelen. Neden bu sürümü arıyorsunuz ki? Ne özelliği var? Ben bunu düşünüyorum daha çok.
İçimden bir ses challenge olsun diye sorduğunu söylüyorElimizdeki verilere bakarsak 20H2 olabilir muhtemelen. Neden bu sürümü arıyorsunuz ki? Ne özelliği var? Ben bunu düşünüyorum daha çok.