PPrens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Ocak 2024 #11 İleride para kazanmak için yapmak istediğin şey her ney ise onunla ilgili bilgiler içeren videolar izleyebilirsin.
İleride para kazanmak için yapmak istediğin şey her ney ise onunla ilgili bilgiler içeren videolar izleyebilirsin.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Ocak 2024 #12 Herkesin yapmış olması ayıp olmadığı anlamına gelir mi? Herkes küfür ediyor diyelim mesela.
mustafacelil Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 396 Çözümler 2 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #13 QuasarWhisper dedi: Bunlar nedir peki? Genişletmek için tıkla... yeraltı edebiyatı
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #14 QuasarWhisper dedi: Sabahlayacağım. Kendimi geliştirmek adına ne yapabilirim kısa vadeli? Genişletmek için tıkla... Not alarak kitap okumak en güzeli olur.
QuasarWhisper dedi: Sabahlayacağım. Kendimi geliştirmek adına ne yapabilirim kısa vadeli? Genişletmek için tıkla... Not alarak kitap okumak en güzeli olur.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 16 Ocak 2024 #15 Uzun vadeli bir şeyler yapamazsın. Kısa felsefi notlar oku bence, bayağı fayda sağlar kişisel gelişim açısından. Marcus aurelius üstada mutlaka bak.
Uzun vadeli bir şeyler yapamazsın. Kısa felsefi notlar oku bence, bayağı fayda sağlar kişisel gelişim açısından. Marcus aurelius üstada mutlaka bak.
erenpvo38 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 115 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #16 Sabahlamak yerine yat uyu bence. Her türlü uyuyacaksın zaten @Abu Thabit Koghony Ayrıca tegevi reis sen napıyorsun buralarda ya Discord'u bırakmıştın bir ara.
Sabahlamak yerine yat uyu bence. Her türlü uyuyacaksın zaten @Abu Thabit Koghony Ayrıca tegevi reis sen napıyorsun buralarda ya Discord'u bırakmıştın bir ara.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #17 erenpvo38 dedi: @Abu Thabit Koghony Ayrıca tegevi reis sen napıyorsun buralarda ya Discord'u bırakmıştın bir ara. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi tanımıyorum başkasıyla karıştırmış olabilirsiniz.
erenpvo38 dedi: @Abu Thabit Koghony Ayrıca tegevi reis sen napıyorsun buralarda ya Discord'u bırakmıştın bir ara. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi tanımıyorum başkasıyla karıştırmış olabilirsiniz.
erenpvo38 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 115 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #18 Abu Thabit Koghony dedi: Hocam sizi tanımıyorum başkasıyla karıştırmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok beni tanımıyorsunuz zaten bir discord sunucusunun yöneticisiydiniz. Ya da karıştırdım.
Abu Thabit Koghony dedi: Hocam sizi tanımıyorum başkasıyla karıştırmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok beni tanımıyorsunuz zaten bir discord sunucusunun yöneticisiydiniz. Ya da karıştırdım.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #19 erenpvo38 dedi: Yok beni tanımıyorsunuz zaten bir discord sunucusunun yöneticisiydiniz. Ya da karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Şuan yönettiğim bir sunucu yok maalesef. Neyse olsun, iyi geceler dilerim.
erenpvo38 dedi: Yok beni tanımıyorsunuz zaten bir discord sunucusunun yöneticisiydiniz. Ya da karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Şuan yönettiğim bir sunucu yok maalesef. Neyse olsun, iyi geceler dilerim.
A Alişan01 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #20 müzik dinleyebilirsin yeni müzikler keşfederek