Bu gidişle sonumuz ne olacak?

Nereye'mi batılaşıyoruz. Türkiyede eş cinsellik oranı; ABD'de yapılan bir araştırmaya göre, dünya genelinde eşcinselliğin toplumlarda kabul görme eğilimi arttı. Eğilim ülkelere göre farklılık gösterirken Türkiye'deki kabul oranı yüzde 25. Müslüman bir topluluk olarak bana eşcinselliğin bir özgürlük olduğunu kimse söyleyemez. Bu bir hastalıktır en kısa sürede tedavi edilmesi gerekir.

Hastalık ise; Asprin alsak geçer mi?
Takılmayın bunlara, insanlar kendi hayatını kimseye zarar vermeden yaşıyor size ne.

Yeni neslin umurunda değil çünkü doğdukları düzenden bıktılar ellerinden bir şey gelmiyor. İnsanların kimseye saygısı yok çünkü ya karşısındaki kişinin bir özelliğinden nefret ediyorlar ya da kendi problemleri var bunu dışa böyle aktarıyorlar. Eğer sonumuz ne olacak derken Türkiye'den bahsediyorsanız ya iç savaş çıkacak ya da ülke batacak başka ülkeler işgal edecek. Eğer birey olarak bu düzenden kurtulmak istiyorsanız malum partiye oy vermemek(en azından aklıma bir o geldi) benim vicdanım açıkçası rahat ne ben doğmayı seçdim ne de ülkenin bu halde olmasını.

Mesela bahsettiğin parti gitti düzelecek mi sence her şey?
Hadi ekonomi sağlık vs. o konularda ilerledik, insanların zihniyetleri ne olacak? Çocuğa tecavüz edenler, dünyada bir tek kendisi varmış gibi yaşayanlar vs. bunlarla olan savaşı nasıl kazanacağız?

Mesela bahsettiğin parti gitti düzelecek mi sence her şey?

Yaşadığımız sorunların kaynağı bir parti ya da yönetim değil.
Milletin seçimleri. Dolayısıyla bugün ali gitse; veli gelir bir şey değişmez. Önce bizim kafalar değişmeli.

Konuya cevap vereyim, kesinlikle daha az çocuk yapılmalı ve dünya nüfusu azaltılmalı. Çünkü bu kadar fazla nüfusu kaldıracak dünya kaynağı yok.
Pek inandırıcı gelmedi açıkçası, normalde 15-16 hadi bilemedin 17-18 yaş arasında birey bu tür durumları çoktan değerlendirmiş olur.

Konuya cevap vereyim, kesinlikle daha az çocuk yapılmalı ve dünya nüfusu azaltılmalı. Çünkü bu kadar fazla nüfusu kaldıracak dünya kaynağı yok.

Pek inandırıcı gelmedi açıkçası, normalde 15-16 hadi bilemedin 17-18 yaş arasında birey bu tür durumları çoktan değerlendirmiş olur.1
Değerlendirmek sorunları çözmüyor.

Asıl sorun bunlar değil. İnsanların çabalamaması asıl sorun. Ee yani nolacak şimdi hayat. Koskoca Türkiye'yi benmi düzelticem demesi. Herkes kapısının önündeki çöpü alırsa. Çöp sorunu kalkar. En basitinden.

Nereye'mi batılaşıyoruz. Türkiyede eş cinsellik oranı; ABD'de yapılan bir araştırmaya göre, dünya genelinde eşcinselliğin toplumlarda kabul görme eğilimi arttı. Eğilim ülkelere göre farklılık gösterirken Türkiye'deki kabul oranı yüzde 25. Müslüman bir topluluk olarak bana eşcinselliğin bir özgürlük olduğunu kimse söyleyemez. Bu bir hastalıktır en kısa sürede tedavi edilmesi gerekir.
Bu konuya escinselligi nasil sokabildin merak ediyorum. O kadar alakasiz ki bruh.

Asıl sorun bunlar değil. İnsanların çabalamaması asıl sorun. Ee yani nolacak şimdi hayat. Koskoca Türkiye'yi benmi düzelticem demesi. Herkes kapısının önündeki çöpü alırsa. Çöp sorunu kalkar. En basitinden.

Güldürdün. 😁 Ne yapsınlar, akıl hastalığı tedavisinde kullanılan ilaçları mı versinler eşcinsellere? Sebebini bile bilmedikleri bir şeyi 'tedavi' etmeleri imkansız.

Eksiksiz aynılarını düşünüyorum ama insanları çocukluktan eğitilmedikleri için artık düzeltilemez. Kimse yanlış anlamasın ama Türkiye'de şahsen benim çevremde doğru ebeveynler yok zamanında okumamışlar.

Eskiden iş bulmak kolaymış herhalde neredeyse herkes şimdi emekli maaşlarını alıp dedikoducu tayfa olarak takılıyorlar, kitap okumazlar, bilime karşıdırlar ve gelişmeye kapalı olurlar. Bir kısmı çok bilmişlikte Nirvana yaşayıp gençleri ezmeye çalışır.
(Küçük bir hatırlatma çocukların kişiliğini anneleri babaları ortaya koyar. Yani ister istemez onlar benzersiniz...)

Öyle insanların çocuklarından bir ihtimal beklentimiz olabilir yanlışı görüp kendilerini eğitebilirler ancak şu anki eğitim sistemide kaliteli insanlar yetiştirmiyor. Robotlaştırmaya çalışıyor eskiden kaliteli ve az eğitim vardı. Şimdi her yerde okul var ama ezberci, vasat eğitime mecbursunuz.
Yaşadığımız sorunların kaynağı bir parti ya da yönetim değil.
Milletin seçimleri. Dolayısıyla bugün Ali gitse; veli gelir bir şey değişmez. Önce bizim kafalar değişmeli.

Kısacası eğitimsiz toplum...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı