Steam'de en üstteki sekmelerden Yardım>Steam Destek sonra ordan hangisi ile yardım istediğinizi seçip yazın.Nereden yazabilirim?
Steam'de en üstteki sekmelerden Yardım>Steam Destek sonra ordan hangisi ile yardım istediğinizi seçip yazın.Nereden yazabilirim?
Bu yazı scam. Başka skinleriniz kaldıysa sakın arkadaşınıza atmayın.
Yani dolandırma amaçlı yazılmış.scam ne oluyor
Yani dolandırma amaçlı yazılmış.
İyide nasıl olabilir bu yazı Steam'dan gelmiş bir yazı nasıl oluyor.Yani dolandırma amaçlı yazılmış.
Bildiğim kadarıyla bu sadece skin almak için yapılan bir dolandırıcılık yöntemi. Oyunlar gitmez.Ya oğlum CS skinlerinin hepsi gitti neyse 500 TL'lik oyun vardı onlar gitmez değil mi?
steamden gelmemiş özetimi hackleyip yazmışlar :/İyide nasıl olabilir bu yazı Steam'dan gelmiş bir yazı nasıl oluyor.
neyse cana geleceğine mala gelsin oyunlara bişey olmasın yeterBildiğim kadarıyla bu sadece skin almak için yapılan bir dolandırıcılık yöntemi. Oyunlar gitmez.
Tamam hocam . Geçmiş olsun tekrardan Guard açmayı unutmayın.steamden gelmemiş özetimi hackleyip yazmışlar :/
neyse cana geleceğine mala gelsin oyunlara bişey olmasın yeter![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.