Bu ikinci sırada yeşil yuvarlak işaret ne anlama geliyor?

Saçmaa

Femtopat
Bu SS'deki işaret.
Kargom bugün gelcekti gelmedi tahmini teslim tarihinde de yarın teslim edilcek yazmayınca cumartesi günü teslim edilsin dedim bana cumartesi teslim edilcek değil mi?
Üçüncü adımda iken müşteri temsilcisini aradım daha ürününüz şehir yolunda gibi birşey söyledi kadın.
Dün ikinci adımda iken harita da tik işareti çıktı ona bastım adres tarafınızca doğrulanmıştır dedi ve üçüncü adıma geçti (o tike basdığım için mi üçüncü adıma geçti) tahmini teslim tarihi bugündü gelmedi.
Bende cumartesi günü teslim edilsin diye tarihi değiştirdim geri ikinci afıma düştü.

Son düzenleme:
Normalde bulunduğunuz şubeye gelmiş, dağıtıma çıkmış lakin siz cumartesi istediğiniz için dağıtıma çıkmayacak. İsterseniz şubeye gidip alabilirsiniz, yoksa cumartesi evinize gelecektir.

Belki yanlış anlamışsınızdır. Şu anda kargonuz şubede, vaktiniz varsa gidip oradan alabilirsiniz.
Amaan 2iş günü içinde teslim edilmesi gerekiyor ve şu 1 iş günü doldu yarın kesin geliyor teslimat tarihini tekrar değiştirdim ama mesaj gelmedi değişti diye gelmesi gerekiyor muydu?

Bence bugün gelirdi. Aynı kargo firmasında ürünüm vardı, yarım saat önce elime ulaştı.
Sanırım kargo firması geç saatlere kadar çalışabiliyor.

Amaan 2iş günü içinde teslim edilmesi gerekiyor ve şu 1 iş günü doldu yarın kesin geliyor teslimat tarihini tekrar değiştirdim ama mesaj gelmedi değişti diye gelmesi gerekiyor muydu?
Yarın 12-1 gibi yine kargo takip kısmına bakın 3. yuvarlak yeniden yeşil olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…