Bu kadar yeter

omermstt1

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 7500U,MX 940,8 GB RAM,250 GB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba sayın Technopat yetkilileri. Bana saçma sapan cezalar attınız ve konumu onaylamadınız. Her neyse, ben moderatörler görene kadar aynı konuyu açacağım.
Öncelikle, çok gereksiz yere ceza atıyorsunuz. Ceza atmak için yer arıyorsunuz, etik düşünceli değilsiniz. Direkt düz mantık ilerliyorsunuz. Neyse bakalım şu "adil" cezalarınıza. (dipnot: Moderatörlere kafa tutmuyorum. Sadece eleştiriyorum. Umarım eleşiriden ceza yemem .)
Öncelikle, bugün üst üste tam olarak 5 ceza yedim. 1 tanesi yazım yanlışı, kalanlar gereksiz mesaj imiş.

Yazım yanlışı olayı.

RAM'leri büyük harf ile yazmadığım için ceza verdiler. Arkadaşım sen oraya düzenleyici koymuşsun, ben oraya kaç kere düzenleye bastım. Sonra ceza alan ben oluyorum. Her neyse. Möderatörler bana "-leriniz ekini ayrı yazmadığınız için yazılım bunu düzeltemiyor." diyecek. Öncelikle, madem bir yazılım geliştiriyorsunuz, neden yazılımınız -ler, eksileriniz gibi ekleri ayıramıyor? Öyle herkesin Türkçeyi düzgün kullanacak zamanı yok. Yanlış yazan kişiyi başka bir şahıs kafası çalışıyorsa anlayabilir. Evet gıcık duruyor ama birilerinin acelesi olur, yazamaz. Bunları bilin. Herkes İstanbul beyefendisi değil sonuçta. Olmak zorunda da değil.

Gereksiz mesajlar olayı.

Öncelikle, siz okuma yazma mı bilmiyorsunuz? İnsanlar ile dalga mı geçiyorsunuz? Möderatör büyük ihtimalle yapay zeka. Her neyse, yapay zeka olsun. Sıkıntı yok. Gelelim ceza yememin sebebine. Bir akadaşımız "20000 Lira'lık bütçem var, yazılım mühendisliği okuyorum. Laptop önerir misiniz?" diye konu açmıştı. Sonra o konuyu takip etmeye başladım. İki tane arkadaşımız kavga etmeye başladı. Bende "sizin yaptığınız tartışmanın ilkokul laf sokma kavgalarından farkı yok." dedim. Ve birkaç tane güldüğüm mesaj attım. Baktım mesajlara, e gayet konu ile alakalı. Verdiğiniz cezaların kurallar ile alakasıda yok. Möderatörler şimdi konunun altına gelip ince bir yerden hatamızı bulmaya çalışacak.

Moderatör ekibiniz çok kötü. Çünkü moderatörler "1984" adlı kitap gibi bir distopya oluşturmaya çalışıyor.

Ceza yemez iseniz iyi sosyaller.

Son düzenleme:
Merhaba,

RAM'leri büyük harf ile yazmadığım için ceza verdiler. Arkadaşım sen oraya düzenleyici koymuşsun, ben oraya kaç kere düzenleye bastım. Sonra ceza alan ben oluyorum.

Düzelt butonumuz "Ram" yazınızı "RAM" olarak düzeltmektedir. Butonu kullanmamışsınız. Yine de bu sebepten ilk uyarınız olduğu ve tekrar etmediğinizden dolayı uyarınızı kaldırdık.

Konuda kavgaya denk geldiğinizde müdahale edecek kişi siz değilsiniz. 26. kuralımıza göz atın.

Kuralları ihlal eden kullanıcıları konusunda mesaj atarak uyarmak ceza nedenidir. Bu gibi durumlarda şikayet edilecek mesajın altında bulunan "Rapor Et" butonunun kullanılması gerekmektedir.

Kavga, hakaret, haddini aşan tartışma gördüğünüzde rapor etmelisiniz ki yetkililer müdahale etsin.

Gereksiz mesaj uyarılarınızda sorun görmüyoruz ve tekrar etmeyeceğinizi umuyoruz. Aldığınız bir uyarının hatalı olduğu nedeniyle itiraz etmeden önce kurallara göz atmanızı tavsiye ederiz. Tavsiye ederiz ki kurallara uyun, Sosyal'i doğru kullanın.

İyi akşamlar dileriz.

Ah evet, herhangi bir mesaja gülmek gereksiz oluyor.

Düzelt butonumuz "RAM" yazınızı "RAM" olarak düzeltmektedir. Butonu kullanmamışsınız. Yine de bu sebepten ilk uyarınız olduğu ve tekrar etmediğinizden dolayı uyarınızı kaldırdık.

Ben kaç kere bastım. Siz beni alzheimer hastası mı sanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…