Cryophonik Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 974 Çözümler 7 13 Şubat 2022 #21 Bende dünden beri oynuyorum. Son hakkı yanliş yazarsan ne oluyor?
fixit Megapat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 458 13 Şubat 2022 #22 Bu arada cevap ''hindu'' yardımcı olan herkese teşekkürler. Yarın bu saatlerde duruma göre sizleri yeniden yardım için rahatsız edebilirim. Herkese iyi geceler.
Bu arada cevap ''hindu'' yardımcı olan herkese teşekkürler. Yarın bu saatlerde duruma göre sizleri yeniden yardım için rahatsız edebilirim. Herkese iyi geceler.
Cryophonik Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 974 Çözümler 7 13 Şubat 2022 #23 Elektrikci_Hasan dedi: Valla hiç yazmadan kafadan cevapladım. 2 dk bile sürmedi bulmam. Bu arada format iyiymiş bunu belki ilerleyen zamanlarda akım olarak başlatabilirim burada. Genişletmek için tıkla... Wordle dünyada bir akım zaten.
Elektrikci_Hasan dedi: Valla hiç yazmadan kafadan cevapladım. 2 dk bile sürmedi bulmam. Bu arada format iyiymiş bunu belki ilerleyen zamanlarda akım olarak başlatabilirim burada. Genişletmek için tıkla... Wordle dünyada bir akım zaten.
fixit Megapat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 458 13 Şubat 2022 #24 Elektrikci_Hasan dedi: Valla hiç yazmadan kafadan cevapladım. 2 dk bile sürmedi bulmam. Bu arada format iyiymiş bunu belki ilerleyen zamanlarda akım olarak başlatabilirim burada. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar ipucu verdik belki yardımcı olmuştur. Tabii üstün ve ve gayet hızlı çalışan zekanıza lafım yok. Cryophonik dedi: Bende dünden beri oynuyorum. Son hakkı yanliş yazarsan ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bilmiyorum ama hep doğruyu bulmayı amaçlıyorum.
Elektrikci_Hasan dedi: Valla hiç yazmadan kafadan cevapladım. 2 dk bile sürmedi bulmam. Bu arada format iyiymiş bunu belki ilerleyen zamanlarda akım olarak başlatabilirim burada. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar ipucu verdik belki yardımcı olmuştur. Tabii üstün ve ve gayet hızlı çalışan zekanıza lafım yok. Cryophonik dedi: Bende dünden beri oynuyorum. Son hakkı yanliş yazarsan ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bilmiyorum ama hep doğruyu bulmayı amaçlıyorum.
eseyc Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 55 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #25 Hocam konuyu görüp oyuna başladım, bana da hindu gelmiş ama deneye deneye yapamadım kaybettim .
fixit Megapat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 458 14 Şubat 2022 #26 Evet yeni kelime ve son 2 hakkımız. Var mıdır tahmini olan?
En küçük takım Hectopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 155 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #27 fixit dedi: Evet yeni kelime ve son 2 hakkımız. Var mıdır tahmini olan? Eki Görüntüle 1304747 Genişletmek için tıkla... Cevap "horoz" hocam.
fixit dedi: Evet yeni kelime ve son 2 hakkımız. Var mıdır tahmini olan? Eki Görüntüle 1304747 Genişletmek için tıkla... Cevap "horoz" hocam.