Müco bey
Hectopat
Friendzone'a girmek istemem yazsaydın?"ben arkadaşlığımızdan memnunum kaybetmek istemem"
Friendzone'a girmek istemem yazsaydın?"ben arkadaşlığımızdan memnunum kaybetmek istemem"
Friendzone'a girmek istemem yazsaydın?
Olmayınca olmuyor siz en azından kızın duygularını öğrenmiş oldunuz hem de tecrübe edinmiş oldunuz.@Cumhurbaşkanı Adayı @ArslanbalaBörükan @Pavren cezam vardı 10 gün kadar o yüzden haber veremedim sizlere. Kızla buluştum çay içtik, konuştuk 20-25 dakika kadar niyetimi iyice belli ettim "sürekli aklımdasın" vs. Diyerekten. Özetle sohbet çok iyi geçti.(benim açımdan) daha sonra kalktık kız hesabı ödemeye gitti hemen önüne geçip ben ödeyeceğim dedim ısrar ettim ve hesabı ben ödedim."böyle olmuyor bir sonrakini ben öderim." diyerek umut verdi iyice. Tamam bakarız dedim ve Cafe'den çıktık. Dershaneye bırakıp eve geçtim. Randevuya çıktığımız günün akşamı mesaj yazmadı bende yazmadım daha sonraki gün sohbet etmek için yazdım ve 3 buçuk saat sonra cevap verdi bahaneler uydurdu. Sonraki günlerde çok soğuk, kısa cevaplar ile cevap verdi bana bende "bir sorun mu var? Mesajlarıma çok geç yanıt veriyorsun buluşmamızdan önce böyle değildin öğrenmek istiyorum sebebini" diyerek yazdım ve bana kasıtlı olarak cevap vermemezlik yapmadığını, boş vakitlerine denk geldiğini bunun bir sorun olarak ortaya atılmaması gerektiğini söyledi. Sinirli olduğunu anlayınca kısa kestim ve hoşça kal yazdım 3 gün oldu ve konuşmuyoruz durumlarıma emoji yolluyor ama cevap vermiyorum kızın beni istemediği çok belli hocalarım bu kızdan olmayacağını anladım ve daha fazla uzatmadım üstelik "Eğer istemiyorsan görüşmeyebiliriz "yazdım ne cevap verecek diye merak ettiğimden "ben arkadaşlığımızdan memnunum kaybetmek istemem"yazdı böyle yazınca "arkadaş"tan öte olmadığımızı anladım tek taraflı olmuyor ben ilişki gözüyle bakarken o bana arkadaş gözü ile bakıyor şansımı bir sonraki kız ile deneyeceğim maalesef bu kızdan olmadı hocalarım demek ki buluşmada bir şeyler onun açısından ters gitti.
Çok geç cevap yazıyor olabilirim fakat kafanıza takmayın. Kaybeden sizi kaybeder. Hiç umursamayıp yolunuza devam edin.@Cumhurbaşkanı Adayı @ArslanbalaBörükan @Pavren cezam vardı 10 gün kadar o yüzden haber veremedim sizlere. Kızla buluştum çay içtik, konuştuk 20-25 dakika kadar niyetimi iyice belli ettim "sürekli aklımdasın" vs. Diyerekten. Özetle sohbet çok iyi geçti.(benim açımdan) daha sonra kalktık kız hesabı ödemeye gitti hemen önüne geçip ben ödeyeceğim dedim ısrar ettim ve hesabı ben ödedim."böyle olmuyor bir sonrakini ben öderim." diyerek umut verdi iyice. Tamam bakarız dedim ve Cafe'den çıktık. Dershaneye bırakıp eve geçtim. Randevuya çıktığımız günün akşamı mesaj yazmadı bende yazmadım daha sonraki gün sohbet etmek için yazdım ve 3 buçuk saat sonra cevap verdi bahaneler uydurdu. Sonraki günlerde çok soğuk, kısa cevaplar ile cevap verdi bana bende "bir sorun mu var? Mesajlarıma çok geç yanıt veriyorsun buluşmamızdan önce böyle değildin öğrenmek istiyorum sebebini" diyerek yazdım ve bana kasıtlı olarak cevap vermemezlik yapmadığını, boş vakitlerine denk geldiğini bunun bir sorun olarak ortaya atılmaması gerektiğini söyledi. Sinirli olduğunu anlayınca kısa kestim ve hoşça kal yazdım 3 gün oldu ve konuşmuyoruz durumlarıma emoji yolluyor ama cevap vermiyorum kızın beni istemediği çok belli hocalarım bu kızdan olmayacağını anladım ve daha fazla uzatmadım üstelik "Eğer istemiyorsan görüşmeyebiliriz "yazdım ne cevap verecek diye merak ettiğimden "ben arkadaşlığımızdan memnunum kaybetmek istemem"yazdı böyle yazınca "arkadaş"tan öte olmadığımızı anladım tek taraflı olmuyor ben ilişki gözüyle bakarken o bana arkadaş gözü ile bakıyor şansımı bir sonraki kız ile deneyeceğim maalesef bu kızdan olmadı hocalarım demek ki buluşmada bir şeyler onun açısından ters gitti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.