Bu kızdan olur mu?

Arkadaşlar çok sonradan döneyim açıklayayım dedim. Olmıyacağını bildiğim halde gittim açıldım friendzone yedim. Şu an sınıfta her gün onu görüyorum çok garip oluyor. Kesinlikle sınıftan birine açılırken bin kez düşünün ya da düşünmeyin benim gibi aptallık edin. Kız şu an hiç bir şey olmamış gibi davranıyor bu da benim canımı acıtıyor baya.

Hocam size kesinlikle söylüyorum ki emin olun açılmasaydınız 100 kat pişman olacaktınız. En azından friendzone yediniz, hiç açılmasaydınız belki yıllarca içinizde kalacaktı. Artık yapacak bir şey yok. Unutmaya çalışın diyeceğim ama zor...

Başta dediğim gibi açılmayacaktın. Açılarak iyi yapmadın, açılmasaydın kızı peşine takabilirdin, zamanla öğrenirsin.
Yok hocam açılmasam da peşime takamazdım onu da öğrenmiş oldum. Kız gerçekten beni önemsemiyormuş. Sadece biraz ilgi verdi diye hormonlarım oynadı o kadar. Ama bir daha aynı hataya düşmeyeceğim.

Bir kızla çok fazla yakın olursan friendzone'a düşersin. Ayrıca açılma faslı saçma, düzenli olarak birbirinizin yaşamında yer aldığınız zaman kızın bu konuyu açmasını beklersin. (Örnek: "biz neyiz" sorusu gibi)

Haklısınız ama böyle de arkadaşlık olmaz ki ya bana hep değer verdiğini söylüyor dile getiriyor hep ilginin en alasını yapıyor. Kendini aşık mı ettiriyor millete böyle sonra eğleniyor mu onlarla diye düşünüyorum hep. Bu arada kız sınıf arkadaşım red yersem büyük rezil olurum ben en iyisi onu unutmaya çalışıp yoluma devam edeyim bunlarla uğraşılmaz gibi :D.
Arkadaş olarak görüyor, kullanıyor olabilir. Oldunuz mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı