Bu kızdan olur mu?

Hocam size kesinlikle söylüyorum ki emin olun açılmasaydınız 100 kat pişman olacaktınız. En azından friendzone yediniz, hiç açılmasaydınız belki yıllarca içinizde kalacaktı. Artık yapacak bir şey yok. Unutmaya çalışın diyeceğim ama zor...

Başta dediğim gibi açılmayacaktın. Açılarak iyi yapmadın, açılmasaydın kızı peşine takabilirdin, zamanla öğrenirsin.
Yok hocam açılmasam da peşime takamazdım onu da öğrenmiş oldum. Kız gerçekten beni önemsemiyormuş. Sadece biraz ilgi verdi diye hormonlarım oynadı o kadar. Ama bir daha aynı hataya düşmeyeceğim.

Yok hocam açılmasam da peşime takamazdım onu da öğrenmiş oldum. Kız gerçekten beni önemsemiyormuş. Sadece biraz ilgi verdi diye hormonlarım oynadı o kadar. Ama bir daha aynı hataya düşmeyeceğim.

Bu toplum kızları yücelttikçe biz erkekler üzülmeye devam ederiz ancak hocam.

Bir kızla çok fazla yakın olursan friendzone'a düşersin. Ayrıca açılma faslı saçma, düzenli olarak birbirinizin yaşamında yer aldığınız zaman kızın bu konuyu açmasını beklersin. (Örnek: "biz neyiz" sorusu gibi)

Arkadaş olarak görüyor, kullanıyor olabilir. Oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…