Bu kızdan olur mu?

Makaleler
1
Benim şu an yakın olduğum bir kız arkadaşım var. Ondan hoşlanmaya başladım yakın zamanda. Her neyse bu kız ben yazmasam bile bana yazar, yanıma gelir kötü olduğumda teselli eder iyi bir kız ve bana aşırı ilgili davranan tek kişi okulda. Onunda sanki beni istediği gibi bir hisler var içimde. Zamanında kavgamız olmuştu yakın kız arkadaşımın sevgilisiyle, öbür arkadaşlarına ben 2-3 günlük biri için onu bırakamam demiş (ben yani). Her neyse dediğim gibi sizce bu kızdan olur mu? Sadece yakın arkadaş mı olmak istiyor? Ne yapmalıyım taktik verebilir misiniz? Onunla daha da yakınlaşmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kızların gösterdiği 2 yakınlığa ve ilgiye aldanmayın. Bazen amaçları gerçekten arkadaşlık olabiliyor siz de hormonların etkisiyle bunu yanlış yorumlayıp üzülüyorsunuz. İlla denemek istiyorum dersen dene en azından içinde kalmamış olur lakin kız sana karşı o gözle bakmıyorsa arkadaşlığınız eskisi gibi kalmayabilir onu da bil.

Kızların gösterdiği 2 yakınlığa ve ilgiye aldanmayın. Bazen amaçları gerçekten arkadaşlık olabiliyor siz de hormonların etkisiyle bunu yanlış yorumlayıp üzülüyorsunuz. İlla denemek istiyorum dersen dene en azından içinde kalmamış olur lakin kız sana karşı o gözle bakmıyorsa arkadaşlığınız eskisi gibi kalmayabilir onu da bil.
Haklısınız ama böyle de arkadaşlık olmaz ki ya bana hep değer verdiğini söylüyor dile getiriyor hep ilginin en alasını yapıyor. Kendini aşık mı ettiriyor millete böyle sonra eğleniyor mu onlarla diye düşünüyorum hep. Bu arada kız sınıf arkadaşım red yersem büyük rezil olurum ben en iyisi onu unutmaya çalışıp yoluma devam edeyim bunlarla uğraşılmaz gibi :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı