Asosyal Necmi Picopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 0 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #111 Mr. Krabs dedi: Kafeye gidip su iç ben para yetmeyince buzlu su söylerdim eskiden. Genişletmek için tıkla... Abi öyle ortamlar beni gerer ya. Pokemon Ferhat dedi: Bunu da biz mi anlatalım? Hem kas yap yani fiziğini geliştir hem de biraz kendini eğit. Kültürlen ki muhabbetin olsun. Zekan ile etkileyebilmelisin. Asosyaller için çok zor bir durum. Genişletmek için tıkla... Param yok kas yapamam.
Mr. Krabs dedi: Kafeye gidip su iç ben para yetmeyince buzlu su söylerdim eskiden. Genişletmek için tıkla... Abi öyle ortamlar beni gerer ya. Pokemon Ferhat dedi: Bunu da biz mi anlatalım? Hem kas yap yani fiziğini geliştir hem de biraz kendini eğit. Kültürlen ki muhabbetin olsun. Zekan ile etkileyebilmelisin. Asosyaller için çok zor bir durum. Genişletmek için tıkla... Param yok kas yapamam.
1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.330 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #112 Furkan_D dedi: Necmi, Ukrayna'da erkek kıtlığı var seni oraya gönderelim. Herkes 1 lira ateşlerse bu olayı çözeriz diye düşünüyorum. Sen o sorunu çözersin. Genişletmek için tıkla... Ukrayna'ya falan gerek yok herkes 1 lira versin Zürafa sokağa götürelim. Hiç değilse para yurtdışına çıkmamış olur. Maksat memleket kalkınsın
Furkan_D dedi: Necmi, Ukrayna'da erkek kıtlığı var seni oraya gönderelim. Herkes 1 lira ateşlerse bu olayı çözeriz diye düşünüyorum. Sen o sorunu çözersin. Genişletmek için tıkla... Ukrayna'ya falan gerek yok herkes 1 lira versin Zürafa sokağa götürelim. Hiç değilse para yurtdışına çıkmamış olur. Maksat memleket kalkınsın
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 17 Ağustos 2020 #113 121228 dedi: Necmi bu arkadaşın bile sevgilisi var, senin nasıl olmaz ya?Eki Görüntüle 641841 Genişletmek için tıkla... O ne ki?
121228 dedi: Necmi bu arkadaşın bile sevgilisi var, senin nasıl olmaz ya?Eki Görüntüle 641841 Genişletmek için tıkla... O ne ki?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #114 Bak kardişim tofaşı alıyorsun. Adidas eşofmanları giriyosun. Apaçi şarkısı açıp yanlaya yanlaya kafelerin önünden geçiyosun kızlar öfffff (!)
Bak kardişim tofaşı alıyorsun. Adidas eşofmanları giriyosun. Apaçi şarkısı açıp yanlaya yanlaya kafelerin önünden geçiyosun kızlar öfffff (!)
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 17 Ağustos 2020 #115 Asosyal Necmi dedi: Abi öyle ortamlar beni gerer ya. Genişletmek için tıkla... Bu düşünceyle çok zor, durum vahim. @Pokemon Ferhat'ın dediği gibi biriyle çarpışıp yerdeki kitapları toplarken tanışmazsan olmaz bu iş.
Asosyal Necmi dedi: Abi öyle ortamlar beni gerer ya. Genişletmek için tıkla... Bu düşünceyle çok zor, durum vahim. @Pokemon Ferhat'ın dediği gibi biriyle çarpışıp yerdeki kitapları toplarken tanışmazsan olmaz bu iş.
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 17 Ağustos 2020 #116 Asosyal Necmi dedi: Param yok kas yapamam. Genişletmek için tıkla... O zaman evde kalacaksın...
Xeon işlemci Decipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 17 Ağustos 2020 #117 ArslanbalaBörükan dedi: O ne ki? Eki Görüntüle 641855 Genişletmek için tıkla... Kadın nasıl bir yoklukta acaba.
ArslanbalaBörükan dedi: O ne ki? Eki Görüntüle 641855 Genişletmek için tıkla... Kadın nasıl bir yoklukta acaba.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 17 Ağustos 2020 #118 Xeon işlemci dedi: Kadın nasıl bir yoklukta acaba. Genişletmek için tıkla... Karşısındaki ünlü.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 17 Ağustos 2020 #119 Xeon işlemci dedi: Kadın nasıl bir yoklukta acaba. Genişletmek için tıkla... Öyle deme hiko baba kolay bulunmaz.
Xeon işlemci dedi: Kadın nasıl bir yoklukta acaba. Genişletmek için tıkla... Öyle deme hiko baba kolay bulunmaz.