Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 17 Eylül 2021 #71 FX 9590 dedi: Orada 7. sınıf mı yazıyor yoksa kör mü oldum? Sürprizbozan: Jhvvb İMDAT KÖR OLDUM Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam dağılalım.
FX 9590 dedi: Orada 7. sınıf mı yazıyor yoksa kör mü oldum? Sürprizbozan: Jhvvb İMDAT KÖR OLDUM Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam dağılalım.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.286 Makaleler 3 Çözümler 61 17 Eylül 2021 #72 Silinen üye dedi: Yok artık bir kişi bana linçlemeden yorum mu yaptı? İnanamıyorum... Hiçbir soru sormadınız yani şu an değil mi linç atmadınız? Mucize vallaha. Genişletmek için tıkla... Yaşamıştım bu 100 kilo olan tank arkadaşlarla. Ama belli ettirmeyin asla yoksa ölersiniz.
Silinen üye dedi: Yok artık bir kişi bana linçlemeden yorum mu yaptı? İnanamıyorum... Hiçbir soru sormadınız yani şu an değil mi linç atmadınız? Mucize vallaha. Genişletmek için tıkla... Yaşamıştım bu 100 kilo olan tank arkadaşlarla. Ama belli ettirmeyin asla yoksa ölersiniz.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Eylül 2021 #73 LastWorld41 dedi: Okurken buzdolabı taşıdım. Zamanında nokta koymadığım için 6 ay ban yemiştim. Şimdi forumdaki konuya bak LoL. Genişletmek için tıkla... Al işte. LoL olan ne hocam? Söyleyin yani lütfen rica ediyorum. Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir ne diyorsunuz ya.
LastWorld41 dedi: Okurken buzdolabı taşıdım. Zamanında nokta koymadığım için 6 ay ban yemiştim. Şimdi forumdaki konuya bak LoL. Genişletmek için tıkla... Al işte. LoL olan ne hocam? Söyleyin yani lütfen rica ediyorum. Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir ne diyorsunuz ya.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #74 Konu troll galiba. Silinen üye dedi: Al işte. LoL olan ne hocam? Söyleyin yani lütfen rica ediyorum. Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir ne diyorsunuz ya. Genişletmek için tıkla... LoL laugh of loud demek, sesli gülmek anlamına geliyor.
Konu troll galiba. Silinen üye dedi: Al işte. LoL olan ne hocam? Söyleyin yani lütfen rica ediyorum. Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir ne diyorsunuz ya. Genişletmek için tıkla... LoL laugh of loud demek, sesli gülmek anlamına geliyor.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.464 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #75 Silinen üye dedi: Al işte. LoL olan ne hocam? Söyleyin yani lütfen rica ediyorum. Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir ne diyorsunuz ya. Genişletmek için tıkla... O moderatör şu an gülme krizine girmiştir sen merak etme.
Silinen üye dedi: Al işte. LoL olan ne hocam? Söyleyin yani lütfen rica ediyorum. Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir ne diyorsunuz ya. Genişletmek için tıkla... O moderatör şu an gülme krizine girmiştir sen merak etme.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 17 Eylül 2021 #76 Silinen üye dedi: Olaya dahil derken tam olarak en demek istediniz anlamadım. Ama olaylardan heberleri var. Genişletmek için tıkla... Müdürle vesaire konuştular mı?
Silinen üye dedi: Olaya dahil derken tam olarak en demek istediniz anlamadım. Ama olaylardan heberleri var. Genişletmek için tıkla... Müdürle vesaire konuştular mı?
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 17 Eylül 2021 #77 Silinen üye dedi: Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir Genişletmek için tıkla... Yazık sana.
Silinen üye dedi: Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir Genişletmek için tıkla... Yazık sana.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 17 Eylül 2021 #78 Eternal777 dedi: Hocam, sizi takibe alıyorum, her gün mesajlarınızla eğleneceğim Alamadım be hocam... Olsun... Genişletmek için tıkla... Bir daha deneyin.
Eternal777 dedi: Hocam, sizi takibe alıyorum, her gün mesajlarınızla eğleneceğim Alamadım be hocam... Olsun... Genişletmek için tıkla... Bir daha deneyin.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 17 Eylül 2021 #79 JustNobody dedi: O moderatör şu an gülme krizine girmiştir sen merak etme. Genişletmek için tıkla... Moderatörler de hem eğleniyor hem kazanıyor (!) Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2021
JustNobody dedi: O moderatör şu an gülme krizine girmiştir sen merak etme. Genişletmek için tıkla... Moderatörler de hem eğleniyor hem kazanıyor (!)
Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 17 Eylül 2021 #80 Silinen üye dedi: Al işte. LoL olan ne hocam? Söyleyin yani lütfen rica ediyorum. Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir ne diyorsunuz ya. Genişletmek için tıkla... Hocam 7. sınıfta olur böyle şeyler, dövün kızı o zaman (dövmeyin) biz ne diyelim anlamadım ki. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2021
Silinen üye dedi: Al işte. LoL olan ne hocam? Söyleyin yani lütfen rica ediyorum. Moderatörler bile onayladıysa troll konu değildir ne diyorsunuz ya. Genişletmek için tıkla... Hocam 7. sınıfta olur böyle şeyler, dövün kızı o zaman (dövmeyin) biz ne diyelim anlamadım ki.