Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #11 toomanynights dedi: Muzluk. Bim'de denk gelmiştim. Eki Görüntüle 1154130 Genişletmek için tıkla... Hocam işe yarıyor aslında. Okullu çocuklar için.
toomanynights dedi: Muzluk. Bim'de denk gelmiştim. Eki Görüntüle 1154130 Genişletmek için tıkla... Hocam işe yarıyor aslında. Okullu çocuklar için.
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.937 Makaleler 5 Çözümler 17 31 Ağustos 2021 #12 Stoch dedi: Hocam işe yarıyor aslında. Okullu çocuklar için. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam da hem ona uygun muz bulman gerekiyor her muz o kadar mükemmel olmuyor, hem de muzun kendi kabuğu var yani.
Stoch dedi: Hocam işe yarıyor aslında. Okullu çocuklar için. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam da hem ona uygun muz bulman gerekiyor her muz o kadar mükemmel olmuyor, hem de muzun kendi kabuğu var yani.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #13 toomanynights dedi: hem de muzun kendi kabuğu var yani. Genişletmek için tıkla... Çantaya atınca ezilmesin diye hocam.
toomanynights dedi: hem de muzun kendi kabuğu var yani. Genişletmek için tıkla... Çantaya atınca ezilmesin diye hocam.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 31 Ağustos 2021 #14 HooDue dedi: Bu hayatımızda neden var dediğiniz şeyleri bekliyorum. Ben en bilineni yazayım da aradan çıksın. TikTok. Genişletmek için tıkla... Sinek.
HooDue dedi: Bu hayatımızda neden var dediğiniz şeyleri bekliyorum. Ben en bilineni yazayım da aradan çıksın. TikTok. Genişletmek için tıkla... Sinek.
gümüşhaneli Decapat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 959 Çözümler 2 Yer Morioh 31 Ağustos 2021 #15 Ubuntu. Kullanıcı dostu yapalım derken iyice kötü olmuş.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #17 SeRReSss dedi: Eki Görüntüle 1154147 Genişletmek için tıkla... Yararlı gibi gözüküyor ama fiyatı çok düşük. Dandik olma ihtimali var.
SeRReSss dedi: Eki Görüntüle 1154147 Genişletmek için tıkla... Yararlı gibi gözüküyor ama fiyatı çok düşük. Dandik olma ihtimali var.
Fian Şampiyonu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 31 Ağustos 2021 #18 SeRReSss dedi: Eki Görüntüle 1154147 Genişletmek için tıkla... Sizi bilmem ama bana gayet güzel bir icat olarak geldi.
SeRReSss dedi: Eki Görüntüle 1154147 Genişletmek için tıkla... Sizi bilmem ama bana gayet güzel bir icat olarak geldi.
Gucccuk gurbaaaa Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 542 Çözümler 1 28 Eylül 2022 #19 Saint Lucia dedi: Troll konular, troll insanlar, troll olan her şey. Genişletmek için tıkla... Trollerden nefret ederim aynı şekilde ben de çünkü benden daha trol olanlar var bu sinirime gidiyor
Saint Lucia dedi: Troll konular, troll insanlar, troll olan her şey. Genişletmek için tıkla... Trollerden nefret ederim aynı şekilde ben de çünkü benden daha trol olanlar var bu sinirime gidiyor
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.449 Makaleler 3 Çözümler 87 28 Eylül 2022 #20 HooDue dedi: Bu hayatımızda neden var dediğiniz şeyleri bekliyorum. Ben en bilineni yazayım da aradan çıksın. TikTok. Genişletmek için tıkla... TikTok kötü bir uygulama değil. Sadece kullanıcıları kötü. Benim keşfetimde sadece mizah ve tarih videoları var. Yok celltamış yok cemreymiş yok semih varolmuş öyle kişiler hiç bana denk gelmedi.
HooDue dedi: Bu hayatımızda neden var dediğiniz şeyleri bekliyorum. Ben en bilineni yazayım da aradan çıksın. TikTok. Genişletmek için tıkla... TikTok kötü bir uygulama değil. Sadece kullanıcıları kötü. Benim keşfetimde sadece mizah ve tarih videoları var. Yok celltamış yok cemreymiş yok semih varolmuş öyle kişiler hiç bana denk gelmedi.