Bu netler ile LGS'den kaç puan alınabilir?

UMUT0763

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yarın LGS var ve hepimiz çok heyecanlıyız.
Birkaç ay önceden beridir çalışıyorum ve netlerimi bayağı bir arttırdım.
Hedefim 440-450 arası puan almak.
Dün 2020 LGS'sini çözdüm ve sonuçlar bunlar:
Türkçe 16D 3Y.
İnkılap 9D 1y.
Din Full.
İngilizce Full.
Matematik 13D 3Y.
Fen 19D.

Türkçe bu denemede biraz kötü olmuş normalde 17-18 yapardım.
Sizce yarınki LGS'den kaç alırım?

Bende 9. Sınıfım bir önceki LGS'ye girmiştim. Notların güzel benim okula bile gelmeyen arkadaşım 350 almışken ben 266 almıştım. Sonucunda özel okula gitmek zorunda kaldım. Adamakıllı meslek lisesi bölümü bile yok.

Eğer stres yapmayıp odaklanabilirsen en az bi 420 yaparsın

puan için farklı etkenler var, tam olarak kestiremeyiz. Ancak önemli olan yüzdelik dilim, yüzdelik dilim pek oynamaz. Umarım istediğin okulu kazanırsın.

Ya da 450 yi bile rahat rahat geçebilirsin çünkü lgs 2020 en zor lgs’dir ve matematik kolay olacak bence odaklanabilirsen rahat rahat 450 yi geçersin

Dostum bilmiyorum benim 4 yıl oldu sadece şunu söylemek istiyorum, stres yapacak kendini kasacak hiçbir şey yok sakin sakin çöz sorularda fazla oyalanma yapamadığını geç zaman kalırsa dönersin ben bir fen sorusunda 10 dakika kaybedip bir de üstüne o soruyu boş bırakmıştım .d ve matematik yetişmedi sorularla inatlaşma dersten derse geçerken kafanı koyup 5-10 saniye dinlenebilirsin. Kasma kendini kral başarılar dilerim hayırlısı olsun hakkında. Edilmesi gereken tek dua da bu zaten.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler bugün LGS'ye girdim türkçeden biraz kötü yapmışım gibi görünüyor ama matematiği ve feni büyük ihtimal iyi yaptım din inkılap ingiilzce onlar zaten çok iyi geçti en az 430 alırım herhalde.
Not: Annemin bana verdiği okunmuş suyu da içtim onun da faydası oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…