behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 998 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #21 Hangisini yapacağım beynim karıştı. Beyler aslında olayı anlatayım. The Password Game bağlantısında oyun oynuyorum ve aşağıdaki soru çıktı.
Hangisini yapacağım beynim karıştı. Beyler aslında olayı anlatayım. The Password Game bağlantısında oyun oynuyorum ve aşağıdaki soru çıktı.
5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 28 Temmuz 2023 #22 Starlink_0 dedi: Peki ya siyah şah kaçmak yerine veziri önüne çekerse? Genişletmek için tıkla... At e6? behzat_c dedi: Hangisini yapacağım beynim karıştı. Beyler aslında olayı anlatayım. The Password Game bağlantısında oyun oynuyorum ve aşağıdaki soru çıktı. Eki Görüntüle 1879493 Genişletmek için tıkla... Fil D6 en iyisi hocam.
Starlink_0 dedi: Peki ya siyah şah kaçmak yerine veziri önüne çekerse? Genişletmek için tıkla... At e6? behzat_c dedi: Hangisini yapacağım beynim karıştı. Beyler aslında olayı anlatayım. The Password Game bağlantısında oyun oynuyorum ve aşağıdaki soru çıktı. Eki Görüntüle 1879493 Genişletmek için tıkla... Fil D6 en iyisi hocam.
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 998 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #23 570015 dedi: At e6? Fil D6 en iyisi hocam. Genişletmek için tıkla... Bunu yazarken nasıl belirtmeliyim? Bd6 yapınca yanlış diyor çünkü.
570015 dedi: At e6? Fil D6 en iyisi hocam. Genişletmek için tıkla... Bunu yazarken nasıl belirtmeliyim? Bd6 yapınca yanlış diyor çünkü.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.359 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #24 behzat_c dedi: Bunu yazarken nasıl belirtmeliyim? Bd6 yapınca yanlış diyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Bd6+ yı dener misiniz? Bu arada nedir bu tam olarak şifre olarak satranç pozisyonu mu seçiyorsunuz bir tür oyun mu bu?
behzat_c dedi: Bunu yazarken nasıl belirtmeliyim? Bd6 yapınca yanlış diyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Bd6+ yı dener misiniz? Bu arada nedir bu tam olarak şifre olarak satranç pozisyonu mu seçiyorsunuz bir tür oyun mu bu?
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #25 chaturanga dedi: BD6artıyı dener misiniz? Bu arada nedir bu tam olarak şifre olarak satranç pozisyonu mu seçiyorsunuz bir tür oyun mu bu? Genişletmek için tıkla... The password Game yazın Google'a şifre oluşturmaya çalışıyorsunuz sadece satrançtan ibaret değil.
chaturanga dedi: BD6artıyı dener misiniz? Bu arada nedir bu tam olarak şifre olarak satranç pozisyonu mu seçiyorsunuz bir tür oyun mu bu? Genişletmek için tıkla... The password Game yazın Google'a şifre oluşturmaya çalışıyorsunuz sadece satrançtan ibaret değil.
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 998 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #26 chaturanga dedi: Bd6+ yı dener misiniz? Bu arada nedir bu tam olarak şifre olarak satranç pozisyonu mu seçiyorsunuz bir tür oyun mu bu? Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim. Herkese teşekkür ederim. Sebepsizce 1 saat buna uğraştım. İnsan sıkılınca böyle şeyler için uğraşıyor işte.
chaturanga dedi: Bd6+ yı dener misiniz? Bu arada nedir bu tam olarak şifre olarak satranç pozisyonu mu seçiyorsunuz bir tür oyun mu bu? Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim. Herkese teşekkür ederim. Sebepsizce 1 saat buna uğraştım. İnsan sıkılınca böyle şeyler için uğraşıyor işte.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.359 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #27 behzat_c dedi: Oldu teşekkür ederim. Herkese teşekkür ederim. Sebepsizce 1 saat buna uğraştım. İnsan sıkılınca böyle şeyler için uğraşıyor işte. Genişletmek için tıkla... Rica ederim + şah çekmek ++ mat için kullanılıyor. (++ yı çifte şah için kullananlar da oluyor ama çoğunlukla mat için kullanılır)
behzat_c dedi: Oldu teşekkür ederim. Herkese teşekkür ederim. Sebepsizce 1 saat buna uğraştım. İnsan sıkılınca böyle şeyler için uğraşıyor işte. Genişletmek için tıkla... Rica ederim + şah çekmek ++ mat için kullanılıyor. (++ yı çifte şah için kullananlar da oluyor ama çoğunlukla mat için kullanılır)
5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 28 Temmuz 2023 #28 behzat_c dedi: Oldu teşekkür ederim. Herkese teşekkür ederim. Sebepsizce 1 saat buna uğraştım. İnsan sıkılınca böyle şeyler için uğraşıyor işte. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam iyi düşündük bizde. İyi akşamlar iyi eğlenceler.
behzat_c dedi: Oldu teşekkür ederim. Herkese teşekkür ederim. Sebepsizce 1 saat buna uğraştım. İnsan sıkılınca böyle şeyler için uğraşıyor işte. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam iyi düşündük bizde. İyi akşamlar iyi eğlenceler.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 28 Temmuz 2023 #29 Fd6 en iyi hamledir.
CalypsoButGuitarist Femtopat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #30 behzat_c dedi: Sorum başlıktadır. Eki Görüntüle 1879463 Genişletmek için tıkla... FD6+ eğer VE7 kapatırsa beyaz at E6 mat. Eğer ŞG7 kaçarsa vxh7# yine mat. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2023
behzat_c dedi: Sorum başlıktadır. Eki Görüntüle 1879463 Genişletmek için tıkla... FD6+ eğer VE7 kapatırsa beyaz at E6 mat. Eğer ŞG7 kaçarsa vxh7# yine mat.