Bu SD kart yavaş hatası

borakcc

Decapat
Merhaba, bugün Mi A2 Lite cihazım için 32 GB SD U1 C10 SanDisk markalı kart aldım. Kartı telefona uygun hale getirirken bu SD kart yavaş uyarısı alıyorum. Uyarıyı geçince telefon birden kasmaya uygulamalar yavaş açılmaya başlıyor. Uygulama içi kasmalar artıyor. Bana SD kart önerebilme şansınız var mı? Bütçe maksimum 100 TL.

Sandisk SD kartların stabil hız vermediği söyleniyor Samsung Evo oluşlar daha başarılıymış bu konu hakkinda düşünceniz nedir?
Nedense sandisk ile aynı okuma ve yazma hızına sahip Samsung Evo'lar daha ucuz.
Yani 32 GB sandsik yerine 64 GB Samsung alınabiliyor.
Örnek, benim farkettiğimde:

Bu konuya Samsung'un müşterileri sevmesi mi desem yoksa kalitesizlik mi bilemem ama ben 2 kart arasında bir fark görmedim. Yani şimdi düşününce bana Samsung daha avantajlı geldi.
Sandisk mi Samsung mu konusunda benim için farketmez ya😀 parama en iyi ne alırsam benim için odur.

Sandisklere baktığım zaman A2 veya A1 gibi seçenekler görüyorum ben zaten SD kartına uygulama taşıyacağım için Sandisk daha mantıklı geliyor bana ama tam emin olamadım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı