Bu sene Game of the Year hangi oyun olur?

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Evet, çoğu baba oyunlar yıl sonu çıksa da merak etmiyorum değil. Bence Nintendocular Zelda'yı GOTY yapar ama Spider-Man 2 de olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklediğimiz çoğu şey geldi ben oyumu Zelda veya Starfield’dan yana kullanıyorum. Zelda bu yıl bence biraz zor TOTK harika bir oyun olsa da BOTW üstüne inşa ettiler yeni bir iş yok çok ortada.

Spiderman 2 bu sene olamaz

GOTY yüksek ihtimalle Baldur's gate 3, Diablo ve Starfield arasında dönecek gibi Belki zelda da katılır aralarına ama zeldanın breath of the wild kadar iyi performans gösterecegini pek düsünmüyorum (AC mirage de var ama kesinlikle yanına yaklasamaz gibi)

Eger oyunlar dışında başka oyun cıkmassa (iyilik olarak) oyumu Starfield veya BG3 e atmayı düsünüyorum

Spiderman 2 bu sene olamaz

GOTY yüksek ihtimalle Baldur's gate 3, Diablo ve Starfield arasında dönecek gibi Belki zelda da katılır aralarına ama zeldanın breath of the wild kadar iyi performans gösterecegini pek düsünmüyorum (AC mirage de var ama kesinlikle yanına yaklasamaz gibi)

Eger oyunlar dışında başka oyun cıkmassa (iyilik olarak) oyumu Starfield veya BG3 e atmayı düsünüyorum
Hocam Baldur's Gate 3 nasıl bu arada?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı