uchiha obito Kilopat Katılım 14 Ağustos 2017 Mesajlar 69 1 Haziran 2020 #1 Beyler ne olduğunu tahmin ediyorum ama kesin olarak emin olmak adına soruyorum, bu tarz kalemlerin genel adı nedir?
Beyler ne olduğunu tahmin ediyorum ama kesin olarak emin olmak adına soruyorum, bu tarz kalemlerin genel adı nedir?
Çözüm kornoloji 1 Haziran 2020 Marker veya markör kalem. İkisi de aynı kelimedir. Piyasada çok çeşidi mevcut.
Kalopsy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 265 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #2 Eskiz çizim kalemi sanırım. Artı 0 Eksi
Karperion Kilopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 392 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #3 Genelde profesyonel çizim yapıp video çekenler, açıklama kısmına kullanığı ekipmanları belirtiyor. Oradan ilham alabilirsin. Artı 0 Eksi
Genelde profesyonel çizim yapıp video çekenler, açıklama kısmına kullanığı ekipmanları belirtiyor. Oradan ilham alabilirsin.
sedarrr Decapat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 89 1 Haziran 2020 #4 Kanka sharpieni fine permanent adlı kalemi bu. Linki bu biraz pahalı ama profesyoneller için: Sharpie Permanent Markör Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri Sharpie Permanent Markör Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.googleadservices.com Artı 0 Eksi
Kanka sharpieni fine permanent adlı kalemi bu. Linki bu biraz pahalı ama profesyoneller için: Sharpie Permanent Markör Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri Sharpie Permanent Markör Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.googleadservices.com
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #5 Marker veya markör kalem. İkisi de aynı kelimedir. Piyasada çok çeşidi mevcut. Artı 1 Eksi Çözüm
sedarrr Decapat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 89 1 Haziran 2020 #6 Kanka ama bu pahalı diyorsan Çin'den benzer tarz kalemler 15 ila 5 lira arası var. Artı 0 Eksi