Bu tercihlere göre açıkta kalır mıyım?

oktyjr

Decapat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Böyle bir tercih listesi hazırladım, YKS sonucum burada, sizce açıkta kalır mıyım?

Dosya Ekleri

• oktyjr-20240801-0001.jpg
    oktyjr-20240801-0001.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 167
  • Gallery_1722604748262.jpg
    Gallery_1722604748262.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 145
Okul'a gidememe bakımından açıkta kalır mıyım diyorsan yüksek ihtimal hayır fakat işsizlik bakımından açıkta kalır mıyım diyorsanız yüksek ihtimal evet tavsiyem sınava bir daha girin en azından bir 300.000 sıralama yapmaya çalışın.

Okul'a gidememe bakımından açıkta kalır mıyım diyorsan yüksek ihtimal hayır fakat işsizlik bakımından açıkta kalır mıyım diyorsanız yüksek ihtimal evet tavsiyem sınava bir daha girin en azından bir 300.000 sıralama yapmaya çalışın.

Kontrol ve otomasyon önü açık değil midir hocam? DGS ile mühendisliğe geçiş düşünüyorum?

Merhaba @oktyjr. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Yaşlı Bakımı bölümünü düşünüyor musunuz?
Fotoğraf sağa yatık olduğu için listeyi okumakta biraz zorlansam da yazdığınız yerlere baktım. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi bölümünün gelme ihtimali var ama geçen sene gözle görülür derecede yükselmiş. Orası gelmezse son tercihiniz Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Grafik Tasarımı bölümü gelebilir ama eğer isterseniz biraz daha düşük taban sıralamalı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Yaşlı Bakımı bölümünü de tercihlere ekleyebilirsiniz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Merhaba @oktyjr. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu 2 yıllık yaşlı bakımı bölümünü düşünüyor musunuz?
Fotoğraf sağa yatık olduğu için listeyi okumakta biraz zorlansam da yazdığınız yerlere baktım. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi teknik bilimler meslek yüksekokulu 2 yıllık kontrol ve otomasyon teknolojisi bölümünün gelme ihtimali var ama geçen sene gözle görülür derecede yükselmiş. Orası gelmezse son tercihiniz Kırklareli Üniversitesi lüleburgaz meslek yüksekokulu 2 yıllık grafik tasarımı bölümü gelebilir ama eğer isterseniz biraz daha düşük taban sıralamalı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu 2 yıllık yaşlı bakımı bölümünü de tercihlere ekleyebilirsiniz.

Hocam gelmesini istediğim ilk tercihim kontrol ve otomasyon teknolojisi, yaşlı bakım bölümünü hemşireliği geçişi var diye yazdım.

Hocam gelmesini istediğim ilk tercihim 2 yıllık Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi; 2 yıllık Yaşlı Bakımı bölümünü Dikey Geçiş Sınavı ile Hemşirelik bölümüne geçilebiliyor diye yazdım.
Pardon, bir şey gözden kaçmış. Kırıkkale Üniversitesi Kırıkkale Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi bölümünün de gelme ihtimali var. Fotoğrafa göre 3., 5., ve 15. tercihinizin gelme ihtimali var. Bunun yanı sıra Kırıkkale Üniversitesi Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Uzaktan Öğretim 2 yıllık Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi bölümünü de tercihlere ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Pardon, bir şey gözden kaçmış. Kırıkkale Üniversitesi Kırıkkale meslek yüksekokulu 2 yıllık kontrol ve otomasyon teknolojisi bölümünün de gelme ihtimali var. Fotoğrafa göre 3., 5., ve 15. tercihinizin gelme ihtimali var. Bunun yanı sıra Kırıkkale Üniversitesi Kırıkkale meslek yüksekokulu uzaktan öğretim 2 yıllık kontrol ve otomasyon teknolojisi bölümünü de tercihlere ekleyebilirsiniz.

Açık öğretim istemiyorum hocam, umarım Tekirdağ veya Kırıkkale otomasyon gelir.

Açık Öğretim istemiyorum hocam. Umarım Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi veya Kırıkkale Üniversitesi Kırıkkale Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi gelir.
Kırıkkale Üniversitesi Kırıkkale Meslek Yüksekokulu Uzaktan Öğretim 2 yıllık Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi bölümünü de isterseniz ekleyebilirsiniz demiştim. Açık Öğretim değil, Uzaktan Öğretim, ve sınavlar Kırıkkale Üniversitesinde oluyor diye biliyorum ama büyük ihtimal 3., 5. veya 15. tercihinizden biri gelecek diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı