Bu TYT kitap seti nasıldır?

emirhan12345

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yazın TYT'yi bitirmek istediğim için kitap arıyorum fakat bunları buldum. Elimde de eis yayınları TYT ders anlatım föyleri ve soru bankaları var. Fakat bu set nasıldır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. https://www.ykskitap.com/urun/tyt-sifir-seti-3

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam uzak durun bilinen yayınları kullanın mert hocanın TYT kamp serisine kesinlikle bakmanızı öneririm.

YouTube serisi mi yoksa kitabı mı?

YouTube serisini de izleyin kamp kitabını da alın gayet iyi anlatıyor kendisi -2 net matematikten 35netlere çıkmamı ona borçluyum ayrıca diğer dersler için bilinen ve kaliteli yayınlar alın bu tarz setler adı sanı bilinmeyen yayınların soruları çok kalitesiz yayınlar oluyor hiç tavsiye etmem.

YouTube izlemeyi denedim fakat bana aşırı kötü geldi. Gerek anlatışı, gerek sesi, gerek sorulara yaklaşımı vs hiç hoşuma gitmedi. Şu an Bıyıklı mat ve Eyüp B. TYT videolarını izliyorum ikisi de çok iyi anlatıyor.

Kitapları hakkında bir fikrim yok.

Hocam arkadaş bana cevap verdi sanırım

Hocam bıyıklı matematikte çok iyidir ama videolarını 2X hıza almanızı öneririm.

Rehber matematik iyidir. Kitap ile YouTube serisi eşzamanlı ilerler. Fragman yayınları ise orta seviyedir. Sıfırsanız iyi olur ama biraz daha yüksek hedefiniz var ise kolay gelebilir. Bu set haricinde Mert Hoca adamdır, onun video serisindende ilerleyebilirsiniz. Bu seti daha çok Instagram'daki ilk 100'e girdiğini iddia eden elemanlar öneririr ama fiyat iyi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…