Bu ülkenin gençliğine bir hayat borçlusunuz

Beni beklediğini söylemedim, tabii ki çalışacağım, çabalayacağım. Hiçbir şeysiz giderseniz zaten buradan bir farkı olmaz.

Benim sitemim sabah akşam oyun oynayıp sonra konsol alamadıkları için ağlayıp zırlayan ergenlereydi. Bunun dışında bu ülkenin fabrikaları satıldı Araplara peşkeş çekildi bunlara "Z" kuşağı ses çıkartmadı.
 
Hakketen ya şimdi anlatmaya başlasam kimse ne okur ne takar o yüzden içime atacam gene. Keşke mükemmel değilde ortalama bir ekonomi ve eğitimimiz olsaydı.
 
Calismaktan baska caren yok. Calis, ileride kendini kurtar. Sen kotu bir genclik gecirmis olabilirsin, aynı seyleri cocukların yasamasin diye cabalaman gerekiyor. Ben elestirme demiyorum, istedigin kadar elestir. Ama sadece elestirmekle kalma, gelecegin icin calis. Ben oyle yapiyorum mesela 5-6 yil sonra mutlu mesut yasayabilmek icin bu genc yasimda bir seyleri feda ediyorum. Baska carem yok cunku.
 
Benim sitemim sabah akşam oyun oynayıp sonra konsol alamadıkları için ağlayıp zırlayan ergenlereydi. Bunun dışında bu ülkenin fabrikaları satıldı araplara peşkeş çekildi bunlara "Z" kuşağı ses çıkartmadı.

Z kuşağından biriyim. Bu dediklerin değil kırk katını dahi konuştuk arkadaşlarla. Milletvekillerinin evinde ölü bulunan ve adli tıp raporu doğru olmayan kadın cesetlerini de konuştuk. Yığınla fabrikanın satılmasını da konuştuk. TBMM'de olan kavgaları ve neden olduklarını da konuştuk. Anne ve baba devlet memuru emeklisi olmasına rağmen yığınla serveti olan insanları da konuştuk. Polisin Akp'li birinin çocuğuna yol verdiğini de konuştuk. Trafoya kedi kaçmasını da konuştuk. Neden yabancı ülkedeki yaşıtlarımızla eşit haklara sahip değiliz bunu da konuştuk. Neden paramız değersiz bunu da konuştuk. Gelişebilmemiz için neler gerek bunları da konuştuk. Aklınıza gelmeyen çoğu konuyu konuştuk ama burada yazmaya eriniyorum. Diyeceğimiz tek şey bir rapçi'nin sözü. "Bütün Dünyayı yedin söyle doyman için ne lazım?"(Hidra) Yapacağımız tek iş oy vermek. Oyumuzu vereceğiz yine aynı parti seçilecek. Yine aynı terhane. Yine bizlerin hakkı yenilecek bu düzen böyle devam edecek. Benim ne umudum ne hayalim kaldı. Kalan devam etsin.
 
Forumda bu konudan açmayan bir ben kaldım herhalde .d
Neredeyse her gun bu tarz bir konu aciliyor, ama sadece konu acmakla kaliyorlar.

Türkiye'den gitmek istiyormus, gayet normal bir istek. Peki n'apiyorsun gitmek icin? İngilizceni gelistiriyor musun? Hayir. Mesleğini eline almak icin ugrasiyor musun? Hayir. Yaptikları tek sey elestirmek. Elestirsinler sikinti yok, ama oturma organini yaya yaya elestirmek hicbir ise yaramaz. Z kusaginin en buyuk sorunu bu.
 

Geri
Yukarı