Bu videodaki bilgi gerçekten dini bir bilgi mi?

Makaleler
4
Yer
Dünya
Bu videodaki bilgi gerçekten dini bir bilgi mi? Bu videoda cinler devletler tarafından kullanılır diyor, ne düşünüyorsunuz? Bu doğru mu? Dakika 22:41, düşüncelerinizi merak ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cennetten arsa satan rahipler daha inandırıcı.
Çok geçmişe gitmene gerek yok bak 3 yıl önce islam versiyonu var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok geçmişe gitmene gerek yok bak 3 yıl önce İslam versiyonu var.

Benim dediğim video ve bu video gerçek mi?

Benim dediğim video ve bu video gerçek mi?
Senin başlığı açtığın video, anlatım şekliyle gerçek değil - İbrahimi dinler öncesini bilmeyenler için çok gerçektir. Bilenler için, düşündüğün gibi değildir ve bu açıklanabilir bir şey değil bilgi sahibi olunmadan.

Benim paylaştığım video bir haber, gerçek olmama ihtimali olsaydı "tape" kelimisini "kaset" diye okuyacak beyinler olurdu ülkede -ki ülkenin müslüman geçinen kesiminin reklam yüzleri papi papi papiçulolar o kadar, geçen hafta gördük.

Diğer konuda ise, gidip Declass'a düşen araştırmaları okuyabilirsin, video izleyerek öğrenmiyorsunuz zaten nesil olarak, sadece o anlık "biliyorsunuz" bir doz adrenalin gibi.... 6751.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı