Bu yüksek dolar kurunda AAA kalite oyun alıyor musunuz?

600 liraya oyun alır mısınız ?

  • Alırım

    Oy: 7 7,4%
  • Sevdiğim oyunsa alırım

    Oy: 20 21,1%
  • Almam, indirim beklerim

    Oy: 68 71,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    95

DeSeRT_TR

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2020
Mesajlar
1.892
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar, bu yüksek dolar, euro kurunda yüksek fiyatlı 600 - 300 liralık yeni oyunları alıyor musunuz? 🙂
Ben şahsen bir Battlefield 2042 aldım, hata yaptım. Onun dışında hiçbir oyunu 300 veya 600 lira iken almıyorum. İndirim bekliyorum. 100 lira altına düşmesini bekliyorum. Çünkü o paraya RGB'li mekanik klavyeler var. Bilgisayar ekipmanı almak varken, o fiyata gidip de oyun alınmaz.
Merak ettim siz de aynı fikirde misiniz?
 
GameSatış'tan 3 oyun 25 TL'ye oyun alıp oynuyorum. Son satın aldığım oyunlar şunlar RDR 2, Dark Souls 3, Horizon Zero Dawn, Metro Exodus, Cyberpunk, Days Gone, Resident Evil Village, Fallout 4, Resident Evil 3. :D 600 lira verip alacağım oyun Diablo 4 olur.
 
Seçeneklere "Korsan olarak indiriyorum." eklenmeli. Korsan olarak oynuyorum.
Aklıma gelmedi değil. Fakat korsana teşvikten ban yerim diye koymadım seçeneklere. 😂 Malum bu forumun modları bahane arıyor ban vermek için, pusuda bekliyorlar. 😃 Bu arada ben de hikayeli oyunları korsan oynuyorum. Her oyuna para yetişmez zaten.
 
Yoğun kütüphaneye sahip birisi değilim. Bir ara PS4 kullandığım için mecburen yüksek meblağlar ödemek zorunda kalabiliyordum ama PC'de FIFA, COD ve Bannerlord'u erken erişim fiyatlarıyla satın almıştım. İndirim kovalamam fakat görürsem de kaçırmam diyeyim. İnsanlar artık 10 liralık oyunu bile alırken 2 kere düşündüğünden arada çekiliş yapıyorum.
 
Offline oyunları korsan oynuyorum. Onun haricinde zaten çoğu oyunu indirimdeyken aldım. Battlefield 5 indirime girince onu alacağım. 40 TL'ye düşer diye düşünüyorum. Üstelik tek bir oyuna da 300-600 TL vermek çok saçma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı