Bu zamanda PC toplanır mı?

Toplanır. Neden toplanmasın? Para varsa toplanır. Ama önermem. Ülkemize büyük e-Ticaret siteleri depo kuracak. Ülkeye dolar girecektir illaki ve düşecektir. Bu dolar krizi anlık bir kriz. ABD karşısındaki en büyük engellerden biriyiz çünkü. Nasıl çıktıysa öyle düşer. Eğer 4₺’den 7₺’ye 1-1,5 yıl içinde çıksa evet düşmez derdim ama 1 ay içindeki çıkış pek inandırıcı değil. Mutlaka düşecektir. Bu benim düşüncem. Kur yükselirse küfür yemeyeyim

Dolar 2 yıl böyle kalmayacak bana soracak olursan, ekonomik kriz kapıda belki de başladı parayı saklamanın ya da yatırım yapmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Maalesef bazı şeylerden mahrum kalabiliyoruz.

Ben şimdi bişey sorcam? Vatan bilgisayarda Acer nitro 5 12 GB ramli model 7.8K iken media maktta 5.500 TL bu fark neden oluyor?

Bundan yaklaşık 3 ay öncesinde de aynı sorular soruluyordu. Sürekli söylenen söz: Bekleyin, düşecek. Bilmiyorlar ki bu gidişat, doları daha fazla yukarı çekecek. O yüzden alın.

İmkanın varsa 4000-5000K'lık bir sistem toplayabilirsen topla derim.Dolar ve Euro düşecekmiş gibi durmuyor maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…