Bu zamanda sistem alınır mı?

Şu zamanda sistem alınır mı?
RX560'a yeter bütçem ancak.
Sizce beklemeli miyim fiyatların düşmesini. Teknobiyotik a2.5 düşünüyorum güvenilir mi?

Paranız var ise alın yok ise bütçenize göre alın. Yarın öbür gün ne olacağı belli değil öyle düşüne düşüne kafayı yersiniz(kendimden biliyorum) en iyisi alın bir sistem geçin gidin. İleride elinize daha fazla para geçtimi yükseltme yaparsınız.

Eğer ihtiyacın varsa hemen al yoksa herşey dahada pahalı oluyor ülkemizde elektronik eşyalar herzaman gittikçe yükselir düştüğünü hiç görmedim dolar düşse bile fiyatları düşmüyor

Öyle bir durumla karşılaşmadım her şeyi kitabına göre yaparsan çok yardımcı oluyorlar.

Peki, Teknobiyotik FR3500 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 256GB m.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Bu sistem mi?
Yoksa bu mu? Gaming.gen sitesini daha araştırmadım. Güvenim yok şu anlık Yt'de 3 videoları var.

Peki, Teknobiyotik FR3500 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 256GB m.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Bu sistem mi?
Yoksa bu mu? Gaming.gen sitesini daha araştırmadım. Güvenim yok şu anlık Yt'de 3 videoları var.

İkinci daha iyi. SSD ve kasa kısmen çöp sayılır ama bütçe düşükse al gitsin. En azından garanti süresince kafan rahat olur.

Bu sistem mi?
Gaminggendeki kasa oyunlarda çok daha iyi performans sağlar. İyice araştırdıktan sonra o kasayı kaçırma derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı