Buds 2 kulaklık kulağı acıtıyor

Thersha

Kilopat
Daha fazla  
Bugün Galaxy Buds 2 aldım. Sesi olsun şeffaf modu olsun ANC'si olsun çok memnunum fakat sol kulağımı acıtıyor. Kulaklığın yapısı ile ilgili bir sorun tüm silikon uçları denedim. Ne yapmalıyım iade de edemiyorum.

Acı varsa alışırsın bir süre kullandıktan sonra. Daha önce buds+ kullanıyordum ve çıkıntı kısmı 10 dk kadar kullansam bile ağrıya sebep oluyordu ancak kulağın kıkırdak olmasından kaynaklı sanırım 1-2 ayda alışmıştım. Ayrıca takarken yan ve dik olacak şekilde farklı yollar ile de takmayı deneyebilirsiniz. Kulak şeklinize göre denk getirmeye çalışın bir de.

Hocam selamlar. Dört ayı geçti alalı gayet memnunum. İlk günler tuhaf hissediyordum lakin acı şeklinde değildi. Farklı kulaklıklarda da aynı acı var mıydı?
Farklı silikonlu kulaklıklarda aynı acı yoktu hocam. Kulağım biraz küçük geldi sanırım bu alet için 😃.
Acı varsa alışırsın bir süre kullandıktan sonra. Daha önce buds+ kullanıyordum ve çıkıntı kısmı 10 dk kadar kullansam bile ağrıya sebep oluyordu ancak kulağın kıkırdak olmasından kaynaklı sanırım 1-2 ayda alışmıştım. Ayrıca takarken yan ve dik olacak şekilde farklı yollar ile de takmayı deneyebilirsiniz. Kulak şeklinize göre denk getirmeye çalışın bir de.

Hocam umarım dediğiniz gibi alışırım. Benim de 10dk civarı kullanınca acımaya başlıyor. Farklı şekillerde takma olayını deneyeceğim bakalım. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı