Buds FE hâlâ alınır mı?

elecia1

Decapat
Daha fazla  
Telefonumu değiştirdim fakat telefonumda kulaklık girişi olmadığı için kablosuz almayı düşünüyorum. Model: S24FE. Buds FE sizce hâlâ alınır mı? Yoksa daha iyisi var mıdır? 2000 TL'ye kadar bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buds FE'yi 1 yıl önce aldım ve hep Samsung telefonlar ile daha iyi ses verdiği söyleniyordu, bir süre önce de S24 FE satın aldım ancak o farkı göremedim. Hatta garip bir şekilde kulaklık eski cihazım olan Nothing Phone 1 ve Honor Pad X9 tabletimde daha doygun ve kaliteli ses veriyordu. Muhtemelen Exynos işlemci kaynaklı bazı BT codeclerini desteklemiyor telefon. Ek olarak ekolayzer ayarlarını açınca ses seviyesi de aşağı düşüyor bu telefon özelinde. Şu an alıyor olsam CMF Buds gibi alternatiflere yönelirdim. Kötü bir kulaklık mı derseniz değil ancak daha önce kullandığım birkaç Haylou ve QCY modellerine kıyasla da bir fark görmedim.

@Mortis06 Buds 3 Pro olsa bile SSC-HQ kullanamıyorsun FE serisinde Samsung öyle bir şeyi başarabilmiş. Yani Samsung kullanıyorum eko sistem olsun daha iyi ses versin hikaye. Düz S serisi telefonlar da geçerli bence. LDAC kodeği destekli kulaklık alıp kullanmak daha iyi FE serisinde.

ekolayzer ayarlarını açınca ses seviyesi de aşağı düşüyor bu telefon özelinde
O EQ ayarında mevcut kullandığım Huawei kulaklığımda sesleri boğuyor ve bass seslerini düşürüyor. Dolby özellikle sesi boğuyor.

S20 FE'de var elimde, onda böyle bir boğma yok bir tık daha iyileşiyor, ancak farklı markada Dolby destekli cihazlarda ise bariz bassların daha dolu dolu geldiği ve sesinde bariz yükseldiğini deneyimlemiştim. Siz teknik tarafını daha iyi anlatmışsınız.

Uzamsal desteği olmayan kulaklıkta Dolby açmayı tavsiye etmiyorum. Huawei telefonum olsaydı mevcut FreeBuds kulaklığımda uzamsal ses deneyimi cidden iyi olabilirmiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…