Knk 2021 modellerinde tüm bluetooth kodeklerini falan desteklemeyen model varmıdır bilmiyorum ama muhtemelen artık orta segmentte destekler birçok model. Yoksa A0x modellerinde falan yoktur. A01, A02, A03 serileri gibi.
Knk 2021 modellerinde tüm bluetooth kodeklerini falan desteklemeyen model varmıdır bilmiyorum ama muhtemelen artık orta segmentte destekler birçok model. Yoksa A0x modellerinde falan yoktur. A01, A02, A03 serileri gibi.
Keşke ucuz olsa o telefon max 1700 TL olmalıydı. Artık vergi midir, dolar mıdır bilmiyorum da, yurtdışında muhtemelen daha ucuzdur.
Burda aldığın telefon verdiğin parayı haketmiyor orta segment cihazlar 3000'i geçti. A52 4000 civarına satılıyorsa, ne diyeyim ben. Ha A52 gerçekten güzel bir cihaz ama ne bileyim orta segmente 3000-3500 üzeri para vermek ..