kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 17 Mart 2021 #11 Ayazata dedi: Şöyle birşey dahi benim bütçemi aştı. Böyle bir kasa, benim ihtiyacımı karşılayabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Oyun ihtiyacınızı karşılayamaz. Dediğim gibi, şu an almayın bence.
Ayazata dedi: Şöyle birşey dahi benim bütçemi aştı. Böyle bir kasa, benim ihtiyacımı karşılayabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Oyun ihtiyacınızı karşılayamaz. Dediğim gibi, şu an almayın bence.
A Ayazata Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #12 kade dedi: Oyun ihtiyacınızı karşılayamaz. Dediğim gibi, şu an almayın bence. Genişletmek için tıkla... Üzdü Yine de ufaktan araştırıyorum interneti. Şöyle birşey topladım teorik olarak. Tabi yine en azından 500 lira aşıyor benim başlangıç bütçemi. Dosya Ekleri Screenshot_2021-03-18 PDF YAZDIR.png 220,4 KB · Görüntüleme: 63
kade dedi: Oyun ihtiyacınızı karşılayamaz. Dediğim gibi, şu an almayın bence. Genişletmek için tıkla... Üzdü Yine de ufaktan araştırıyorum interneti. Şöyle birşey topladım teorik olarak. Tabi yine en azından 500 lira aşıyor benim başlangıç bütçemi.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 18 Mart 2021 #13 Ayazata dedi: Üzdü Yine de ufaktan araştırıyorum interneti. Şöyle birşey topladım teorik olarak. Tabi yine en azından 500 lira aşıyor benim başlangıç bütçemi. Genişletmek için tıkla... Bu sistem bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor. GTA 5'te yüksek ayarlarda 25 FPS zor görür maalesef.
Ayazata dedi: Üzdü Yine de ufaktan araştırıyorum interneti. Şöyle birşey topladım teorik olarak. Tabi yine en azından 500 lira aşıyor benim başlangıç bütçemi. Genişletmek için tıkla... Bu sistem bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor. GTA 5'te yüksek ayarlarda 25 FPS zor görür maalesef.
A Ayazata Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #14 Peki nerden kaybediyor bu sistem ? Ekran kartından mı ?
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 18 Mart 2021 #15 Ayazata dedi: Peki nerden kaybediyor bu sistem ? Ekran kartından mı ? Genişletmek için tıkla... Anakart dışında her şeyden maalesef ki.
Ayazata dedi: Peki nerden kaybediyor bu sistem ? Ekran kartından mı ? Genişletmek için tıkla... Anakart dışında her şeyden maalesef ki.
A Ayazata Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #16 kade dedi: Anakart dışında her şeyden maalesef ki. Genişletmek için tıkla... Orjinal sistemimi ram desteği ve işlemci-ekran kartı overclock ile birkaç oyuna hazırlamayı deneyeyim öyleyse. Birkaç oyuna gücü yeter sanırım.
kade dedi: Anakart dışında her şeyden maalesef ki. Genişletmek için tıkla... Orjinal sistemimi ram desteği ve işlemci-ekran kartı overclock ile birkaç oyuna hazırlamayı deneyeyim öyleyse. Birkaç oyuna gücü yeter sanırım.