Bütçe dostu PSU önerisi

Birçok sebebin hepsini denedik hocam, ekran kartında arıza vardır dedik yolladık garantiye daha iyi bir ekran kartı geldi onla denedik gene aynısı olunca bu sefer suç PSU'ya kaldı.

Anladım o zaman arkadaşların önerdiği XPG Pylon 550W ile SHP 650W ikisinden birini alabilirsiniz sorununuz devam ederse konu açabilirsiniz.
 
Enteresan 2 senedir sendeki PSU kullanıyorum gram sıkıntı çıkarmadı.
Enteresan olan bir durum yok ortada. 100 sene de kullansanız sizde sorun yok diye fabrikadan çıkmış aynı model her PSU'da sorun olmayacak diye bir şey yok maalesef.

PSU'ların sorun çıkartma olasılığı birinin x yıl kadar kullanması ile belli olmuyor.
 
Enteresan 2 senedir sendeki PSU kullanıyorum gram sıkıntı çıkarmadı.

PSU'lar diğer parçalara göre daha belirsiz bir anda bozulma ihtimalleri olabiliyor. Örnek vermem gerekirse Rampage-Frisby markalı bir PSU aldığınız zaman bir kişi 2 yıl sorunsuz kullanırken başka bir kişi 6 ay kullandıktan sonra sıkıntı çıkarmaya başlayabilir. Özellikle bu durum kalitesiz markalar ve dandik parçalar kullanmaktan olur.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı