Bütçeye göre alınabilecek M.2 NVMe SSD önerileri

Bütçe
her bütçe
Tek kelimeyle özetlemek yanlış olur bence bunları. Örneğin 980 modeli DRAM olmamasına rağmen DRAM'li birçok SSD'yi günlük kullanımda tokatlıyor. Sentetik testlere bağlı kalmamak gerek.

Orası öyle fakat DRAM olmasının avantajları o tokatlama farkını kapatıyor sorunda orada.

Ama DRAM'in avantajları da çok.

• Hızlı yükleme
  • Oyunlarda en erken şekilde doku yüklemeleri
  • Daha hızlı aktarım
Gibi başlıca avantajları var. Başkada vardıda unuttum şu anlık.

Kağıt üzerinde böyle ancak pratikte böyle bir fark yok. Hatta DRAM'siz olan 980 dosya aktarımında birçok DRAM'liden daha iyi performans veriyor. Arkasında HMB basit görünse de iyi çalışan bir teknoloji aslında. Günün sonunda ikisi de memnun edecek olsa da benim için pahalı bir tecrübe oldu. Eğer bilsem 980 alırdım, bu sebeple yönlendirmelerim de bu şekilde.

Öyle ama yine de DRAM her türlü iyi oluyor mesela 638TL 980 alacağıma CS3030 alırım daha iyi oluyor. Hem de CS3030 daha ucuz.

Ucuz olmasının sebebi var işte. DRAM'li daha iyi olmuyor her zaman. Ben CS3030 kullanıcısı olarak söylüyorum hocam. Bu bütçede 980 iyi bir tercih. DRAM'e falan takılmayın günün sonunda performansta hepsi memnun eder. Önceliğiniz uzun ömür, kalite, servis desteği olsun.

Ömür, kalite derseniz tabii ki Samsung.

Bilmiyorum, bana hala 980 mantıksız geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…