Yang Mills
Hectopat
Daha fazla
Link bozuk.@RPM @BerkayZ87 bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.
FSP'nin bu modeli alınabilir mi?
FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply Fiyatı
FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
AHBC modelini tavsiye etmem, iyi değil.FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply Fiyatı
FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Burada XPG Pylon yok galiba, ben göremedim.Hocam CX 650-F RGB bronze sertifikalı ama Tier B.
Onu Tier B low units almış hocam.
[EOL] PSU Tier List rev. 14.8
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...linustechtips.com
XPG Pylon iyi bir model, MWE Bronze serisi de hoş.[EOL] PSU Tier List rev. 14.8
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...linustechtips.com
Bilgi eksiğinden dolayı konulmuş galiba o sınıfa, gerçi TechPowerUp detaylı incelemesini yaptı yakın dönemde.XPG Pylon iyi bir model, MWE Bronze serisi de hoş.
Sadece APU sistemlerde kullanılması ya da D sınıfına koyulması için bir sebep yok.
650W ve 550W modelinin ripple değerleri ise güzel.
MWE modellerine hiç bakmamıştım normalde, Pylon'dan daha iyiymiş anladığım kadarıyla.
Merhabalar, öncelikle elinize sağlık faydalı bir konu olmuş. Bir soru sormak istedim.
Aerocool markası kaliteli midir? Mesela Everest, Frisby almayın derler. Patlar derler. Bilgilendirirseniz sevinirim. 300W Versatile marka PSU aldım memnun değilim. Eğer Aerocool hakkında bilgilendirirseniz yukarıdaki Aerocool 500W olandan almak isterim.
XPG Pylon diğerlerinde var. O zaman ya XPG Pylon ya da CM MWE alacağım. Tek tek RPM hocam gibi toplayacağım bende. Normalde 3500'e 10700K alacaktım ama 10850K'yı 3300 TL'ye görünce onu alacağım. Bu işlemcilere böyle PSU'lar alıp hemen kullanmaya başlamalı mıyım yoksa para biriktirip Core Reactor, Focus Plus mı bakmalıyım_Burada XPG Pylon yok galiba, ben göremedim.
Bazı istisnalar mevcut, sertifika her zaman ilk bakılması gereken yer değil. Titanium PSU'lardan iyi olan Platinum PSU'lar mevcut mesela.
XPG Pylon low priority units - minor issues or lack of info (düşük öncelikli birimler - küçük sorunlar veya bilgi eksikliği) kısmında. Tier list yapıldığında incelemesi olmadığı için o kategorideymiş. Yenisi yapınca düzeltileceğini söylediler. 2 gün önce bizzat kendim sordum. Bilgi eksikliğinden dolayı ordaymış.Hocam CX 650-F RGB bronze sertifikalı ama Tier B.
650W modelinin %100 ve %110 yükte biraz fazla bence.(50-70 mV)
10700K-10850K gibi bileşenler ile sistem topluyorsanız en azından bir Core Reactor alın bence, zaten bu aralar fiyatı düşüyor.Core Reactor, Focus Plus falan mı bakmalıyım?