Bütün dosya uzantısı .Msop oldu

Geçmiş olsun.

Su konuya bir goz atmanizi oneririm.

Kaliteli bir AV kullanmamanın zararları. :)

Son düzenleme:
Ransomware yani fidye virüsü yemişsin.
Öncelikle sistemini Malwarebytes ve Kaspersky ile tarat çıkanları sil.
[Çözüm] STOP Ransomware Deşifre Aracı - Technopat Sosyal
Bu konuyu takipte kal. Eğer senin uzantınin decrypr şifresi varda dosyalarını kurtarabilirsin. Ama yok çikana kadar beklemelisin yani eğer dosyalarını istiyorsan. Bu aylar sürebilir.
Disklerine bakarsan klasik ransomware meajlarından bulursun. Şu dosyalarını kurtarabilirsin şu mail ile iletişime geç bitcoin ile ödeme yap bla bla bla.
Ve bundan sonra sisteminde iyi bir antivürüs bulundur. Lisanslı olmasına gerek yok ücretsiz versiyonu da olabilir.
Önerim Kaspersky İnternet Security. Eğer ücretsiz istersen Kaspersky free veya Kaspersky security cloud.(ikisi aynı program zaten)

AV kullanmamanın zararları. :)
Her Virüs bulaşmış insanın konusu altına aynı cevap.:D
Artık senin gelmeni bekliyorum o kadar alıştım böyle yazmana.
Bu arada etiketlerde Zula virüsü ve Zula var???
Cidden nasıl bulaştı? Rus sitesinden zula falan mı indirdiniz?

Son düzenleme:
Arkadaş yüksek ihtimalle Zula altın hilesi indirdi ve Ransomware'i bilgisayarına bulaştırdı...
Sistem özelliklerinizi niye yazıyorsunuz? :D Of, of...
Harbiden hala o hilelere inanan var mı ya?
:D
Bende 7 yaşindayken PB skin hilesi indirmeyi deneyeyip habire farklı farklı evlilik sitesi açan virüs bulaştırmıştım. O bilgisayara milyon kere virüs bulaştırdım her bulaştırdığım sistem geri yükleme yapıyordum. Ve 17 yıllık PC. Artık virüslerin doğal yaşam alanı olmuştu o.
Sonra yeni sistem aldım ona da 14 yaşındayken Windows cracklicem diye KMSpico indirirken chromium'un virüs varyasyonu bulaştı 1 kere. Sonra uslandım ve o gün bu gündür korsan kullanmıyorum ve War Thunder'dan nefret ediyorum. O virüs War Thunder yüklemişti...
Ve yeni sistem aldım tekrar ve AV'e 120Tl ödüyorum artık ve sadece Steamden indirme yapıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı