Bygkhn7109
Hectopat
Herkese merhaba, buraya yazmadan önce çok düşündüm ancak internetteki diğer forumlara kıyasla burada çok daha mantıklı düşünen ve muhtemelen bana faydası dokunacak insanların var olduğunu düşünerek yazıyorum. Efendim şimdi benim derdim şu, ülkemizdeki kızlar neden her şeye kapalılar? Sokak, eğlence alanları, sosyal medya artık aklınıza ne geliyorsa, neden genel bir reddetme kültürü var. Elbette ki günümüzde sapığı, iti kopuğu, serserisi her türlü pisliği var bunu kabul ediyorum ama ya çok iyi niyetle belki de gerçekten içinden bir şeyler hissederek gelen ve tanışmak isteyen biri neden geri çevriliyor? Bunun altında yatan psikoloji ne? Kendimi kızların yerine koyduğumda diyorum ki eli yüzü düzgün, kibarca ve saçmalamadan tanışmak isteyen biriyle gayet tanışılabilir. Bahsettiğim şey direkt telefon isteme, işte hadi gel kahve içelim gibi bir emrivaki değil. Gayet medeni ve saygı çerçevesinde bir görüşme istemek, belki daha da güven sağlamak adına sosyal medyadan bir süre konuşulabilir veya direkt tanışma esnasında biraz konuşulup karar verilebilir. Ancak kibarca bir teklifte bulunan birini kaba bir şekilde adeta ego tatmin edermişçesine reddetmek sizce ne kadar doğru?
Bu yazıyı görüp forumda bulunan hanımefendiler varsa özellikle cevap vermelerini rica ediyorum.
Bu yazıyı görüp forumda bulunan hanımefendiler varsa özellikle cevap vermelerini rica ediyorum.
Son düzenleme: