aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.066 Makaleler 3 Çözümler 27 16 Eylül 2020 #11 Ben denemek için Zup S almıştım 50 kuruş kar edebildim bazıları her oyundan en az 7-8 TL kar ettiğini falan söylüyor bizde 50 krş böyle şansın..
Ben denemek için Zup S almıştım 50 kuruş kar edebildim bazıları her oyundan en az 7-8 TL kar ettiğini falan söylüyor bizde 50 krş böyle şansın..
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 16 Eylül 2020 #12 aKuu dedi: Ben denemek için zup s almıştım. 50 kuruş kar edebildim, bazıları her oyundan en az 7-8 TL kar ettiğini falan söylüyor bizde 50 krş böyle şansın. Genişletmek için tıkla... Parlak kart düşerse en az 5 lira kâr ediliyor hocam. Tek parlak kart genelde 10 TL civari oluyor.
aKuu dedi: Ben denemek için zup s almıştım. 50 kuruş kar edebildim, bazıları her oyundan en az 7-8 TL kar ettiğini falan söylüyor bizde 50 krş böyle şansın. Genişletmek için tıkla... Parlak kart düşerse en az 5 lira kâr ediliyor hocam. Tek parlak kart genelde 10 TL civari oluyor.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 16 Eylül 2020 #13 Seradotwav dedi: Parlak kart düşerse en az 5 lira kâr ediliyor hocam. Tek parlak kart genelde 10 TL civari oluyor. Genişletmek için tıkla... Bugün Zup! 9'u indirdim, 4,80TL'lik kart düştü . Ancak satılmıyor, alan yok .
Seradotwav dedi: Parlak kart düşerse en az 5 lira kâr ediliyor hocam. Tek parlak kart genelde 10 TL civari oluyor. Genişletmek için tıkla... Bugün Zup! 9'u indirdim, 4,80TL'lik kart düştü . Ancak satılmıyor, alan yok .
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.066 Makaleler 3 Çözümler 27 16 Eylül 2020 #14 Seradotwav dedi: Parlak kart düşerse en az 5 lira kâr ediliyor hocam. Tek parlak kart genelde 10 TL civari oluyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olan onları düşürmek zaten 3 kart hakkın var 90 kuruşluk kart düşüyor 80'e bile almıyorlar.
Seradotwav dedi: Parlak kart düşerse en az 5 lira kâr ediliyor hocam. Tek parlak kart genelde 10 TL civari oluyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olan onları düşürmek zaten 3 kart hakkın var 90 kuruşluk kart düşüyor 80'e bile almıyorlar.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 16 Eylül 2020 #15 Steve Rogers dedi: Bugün zup! 9'u indirdim, 4, 80TL'lik kart düştü . Ancak satılmıyor, alan yok . Genişletmek için tıkla... Bende de 2 TL'lik "door" vardı. Piyasanin 10 kuruş civari altina satmak gerek. aKuu dedi: Sıkıntı olan onları düşürmek zaten 3 kart hakkın var 90 kuruşluk kart düşüyor 80'e bile almıyorlar. Genişletmek için tıkla... Biraz sabretmek gerek.
Steve Rogers dedi: Bugün zup! 9'u indirdim, 4, 80TL'lik kart düştü . Ancak satılmıyor, alan yok . Genişletmek için tıkla... Bende de 2 TL'lik "door" vardı. Piyasanin 10 kuruş civari altina satmak gerek. aKuu dedi: Sıkıntı olan onları düşürmek zaten 3 kart hakkın var 90 kuruşluk kart düşüyor 80'e bile almıyorlar. Genişletmek için tıkla... Biraz sabretmek gerek.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 16 Eylül 2020 #16 Seradotwav dedi: Bende de 2 TL'lik "door" vardı. Piyasanin 10 kuruş civari altina satmak gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam 20krş altına satmaya çalışıyorum zaten .
Seradotwav dedi: Bende de 2 TL'lik "door" vardı. Piyasanin 10 kuruş civari altina satmak gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam 20krş altına satmaya çalışıyorum zaten .
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.066 Makaleler 3 Çözümler 27 16 Eylül 2020 #17 Steve Rogers dedi: Hocam 20krş altına satmaya çalışıyorum zaten . Genişletmek için tıkla... Düşünsene 200 TL'lik kart var mı bilmiyorum (muhtemelen vardır) düşürüyorsun ama satamıyorsun elinde kalıyor
Steve Rogers dedi: Hocam 20krş altına satmaya çalışıyorum zaten . Genişletmek için tıkla... Düşünsene 200 TL'lik kart var mı bilmiyorum (muhtemelen vardır) düşürüyorsun ama satamıyorsun elinde kalıyor
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 16 Eylül 2020 #18 aKuu dedi: Düşünsene 200 TL'lik kart var mı bilmiyorum (muhtemelen vardır) düşürüyorsun ama satamıyorsun elinde kalıyor Genişletmek için tıkla... Alan olur elbet hocam. Sonucta onlarda 40 dolara yakin fiyatta. Ben en fazla 20 TL'lik gördüm.
aKuu dedi: Düşünsene 200 TL'lik kart var mı bilmiyorum (muhtemelen vardır) düşürüyorsun ama satamıyorsun elinde kalıyor Genişletmek için tıkla... Alan olur elbet hocam. Sonucta onlarda 40 dolara yakin fiyatta. Ben en fazla 20 TL'lik gördüm.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #19 Esperoja dedi: Al, kartını kas iade et. Genişletmek için tıkla... Kart düşürmek için 2 saatten fazla oynamak gerekiyor, 2 saatten fazla oynayınca iade edilmiyor. Anime oyunlarından 700TL'lik duvar kağıdı düşürenler var onlara da bakın.
Esperoja dedi: Al, kartını kas iade et. Genişletmek için tıkla... Kart düşürmek için 2 saatten fazla oynamak gerekiyor, 2 saatten fazla oynayınca iade edilmiyor. Anime oyunlarından 700TL'lik duvar kağıdı düşürenler var onlara da bakın.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.344 Makaleler 42 Çözümler 276 16 Eylül 2020 #20 Benim gibi başarım sayısı ve bitirilen oyun yüzdesine oynamak istiyorsan olabilir Sadece kâr içinse birkaç oyun tek iyi o konuda.
Benim gibi başarım sayısı ve bitirilen oyun yüzdesine oynamak istiyorsan olabilir Sadece kâr içinse birkaç oyun tek iyi o konuda.