- Makaleler
- 3
Ben denemek için Zup S almıştım 50 kuruş kar edebildim bazıları her oyundan en az 7-8 TL kar ettiğini falan söylüyor bizde 50 krş böyle şansın..
Ben denemek için zup s almıştım. 50 kuruş kar edebildim, bazıları her oyundan en az 7-8 TL kar ettiğini falan söylüyor bizde 50 krş böyle şansın.
Parlak kart düşerse en az 5 lira kâr ediliyor hocam. Tek parlak kart genelde 10 TL civari oluyor.
Sıkıntı olan onları düşürmek zaten 3 kart hakkın var 90 kuruşluk kart düşüyor 80'e bile almıyorlar.Parlak kart düşerse en az 5 lira kâr ediliyor hocam. Tek parlak kart genelde 10 TL civari oluyor.
Bugün zup! 9'u indirdim, 4, 80TL'lik kart düştü. Ancak satılmıyor, alan yok
.
Biraz sabretmek gerek.Sıkıntı olan onları düşürmek zaten 3 kart hakkın var 90 kuruşluk kart düşüyor 80'e bile almıyorlar.
Bende de 2 TL'lik "door" vardı. Piyasanin 10 kuruş civari altina satmak gerek.
Düşünsene 200 TL'lik kart var mı bilmiyorum (muhtemelen vardır) düşürüyorsun ama satamıyorsun elinde kalıyorHocam 20krş altına satmaya çalışıyorum zaten.
Düşünsene 200 TL'lik kart var mı bilmiyorum (muhtemelen vardır) düşürüyorsun ama satamıyorsun elinde kalıyor![]()
Kart düşürmek için 2 saatten fazla oynamak gerekiyor, 2 saatten fazla oynayınca iade edilmiyor.Al, kartını kas iade et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.