ChaosBoost
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Buluşma ayarla buluşunca da gerçekleri söyle.
Gelişme var mı? Affedildin mi yoksa her yerden engel mi yedin?Arkadaşlar buluşma ayarladık kızı evinden almaya gidiyorum aşağıya indiği gibi ortada dolanan büyük yalanı görecek. Bu ilişkinin devam etmeyeceğinden %100 eminim zaten. Tek üzgün olduğum konu bunu ona yaşattığım için kendimi nasıl affedebileceğim.
Şunu düşünmesi bile korkunç. Aman hocam.Belki de kız da aynı şeyleri yapmıştır. Konuştuğun kişi aslında discord moderatörüdür?
Saçmalama git kıza anlat eğer şimdi anlatmazsan zaten öfkelenir. Zaman geçmeden bilsin.
Keşke bunu yapacağına bize anlattıklarının aynısını anlatsaydın. En azından gerekçelerin olduğundan bir şansın olurdu. Şimdi de aynısını yapman lazım. Yüz yüze. İyi şanslar.Arkadaşlar buluşma ayarladık kızı evinden almaya gidiyorum aşağıya indiği gibi ortada dolanan büyük yalanı görecek. Bu ilişkinin devam etmeyeceğinden %100 eminim zaten. Tek üzgün olduğum konu bunu ona yaşattığım için kendimi nasıl affedebileceğim.
Ya kardeş bende büyük yalan zanneddim be git benim kardeşim yazmış meseajlari falan de git evine bademle kızı xdBabam memur tayini çıktı artık konuşamayacağız.
Bademle?Ya kardeş bende büyük yalan zanneddim be git benim kardeşim yazmış meseajlari falan de git evine bademle kızı xd
Ne anladıysan oBademle?
Edit: Sonucu yazmıştım fakat silmem gerekti bir gelişme oldu. Sonuçları tekrar yazacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.