Rulbul Megapat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar, inceleme yapacağım ama cektiğim resim boyutu 6mb cıvarı ama siteye konu acınca resimleri ekleyince dosya çok büyük hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2014
Arkadaşlar, inceleme yapacağım ama cektiğim resim boyutu 6mb cıvarı ama siteye konu acınca resimleri ekleyince dosya çok büyük hatası alıyorum.
balta1087 Megapat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 683 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #2 Jpeg mi formatları? Geçen bende çektiğim resmi atarken çok büyük demişti. PS ve Paint'de boyutunu kırparak küçülttüm. Onu deneyebilirsin. Göstereceğin şeyi fazla kesmeden kenarlardaki gereksiz yerleri kesebilirsin.
Jpeg mi formatları? Geçen bende çektiğim resmi atarken çok büyük demişti. PS ve Paint'de boyutunu kırparak küçülttüm. Onu deneyebilirsin. Göstereceğin şeyi fazla kesmeden kenarlardaki gereksiz yerleri kesebilirsin.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 26 Eylül 2014 #3 Jpeg Optimizer isimli site üzerinden boyutu küçültebilirsin.