Büyük el için mouse önerisi

pythoncoder1111

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mouse önerisine ihtiyacım var. Ellerim büyük, yazılım ile uğraşıyorum. Şu an elimde INCA IWM505 kablosuz mouse var ama kablolu mouse geçeceğim.
Logitech G402 düşünüyorum ama baş parmak hizasında tuş var, o tuş inaktif edilebilir mi ya da başka önereceğiniz mouse var mı?

Hocam SteelSeries Prime bakın eğer oyun oynamayacağım ama elime otursun rahat edeyim diyorsanız en iyi seçenek o. Aslında donanımı da oyun için çok çok yeterli fakat skatez değişmeniz gerekir oyun oynayacaksanız pek güzel skatezleri yok oyun oynamak için. Benim elim 18cm elime oturuyor.

Edit: Hocam fiyatı normalde 900-1000 arası geziyordu şu an 1300 olmuş ama indirim beklerseniz bakabilirsiniz.

Oyun ayda 1 kere filan oynuyorum. Daha çok iş için kullanmak istedim ofis mouseler küçük genelde ondan gaming mouse almak istiyorum.
Hocam SteelSeries Prime bakın eğer oyun oynamayacağım ama elime otursun rahat edeyim diyorsanız en iyi seçenek o. Aslında donanımı da oyun için çok çok yeterli fakat skatez değişmeniz gerekir oyun oynayacaksanız pek güzel skatezleri yok oyun oynamak için. Benim elim 18cm elime oturuyor.

Edit: Hocam fiyatı normalde 900-1000 arası geziyordu şu an 1300 olmuş ama indirim beklerseniz bakabilirsiniz.

Ve mouse palm tipte tutuyorum

LENOVO LEGION M300S RGB GAMING MOUSE-SIYAH - 1.959 TL https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-legion-m300s-rgb-gaming-mouse-siyah.html?utm_source=vtnShare

Bu büyük eller için uygun mu bilgisi olan varsa

Son düzenleme:
Hocam fare büyük eller için uygun da 1K bütçe belirtip 2K'lık fare neden sordunuz? 2K bütçeniz varsa kablosuz fare önereyim ister kablolu ister kablosuz kullanın bu bütçede kablolu fare almayın.

Hocam fare büyük eller için uygun da 1K bütçe belirtip 2K'lık fare neden sordunuz? 2K bütçeniz varsa kablosuz fare önereyim ister kablolu ister kablosuz kullanın bu bütçede kablolu fare almayın.

Yanlış mouse atmışım hocam pardon.

Bütçeyi bi tık aşıyor ama bunu önerir misiniz yada başka öneriniz varsa

Son düzenleme:

Bütçeyi bir tık aşıyor ama bunu önerir misiniz ya da başka öneriniz varsa

Bütçe 2K ya çıkıyorsa asla önermiyorum benim attığım çok daha iyidir ama 2K ya çıkmıyorsa Rival 3 alınır. Ama indirim bekleyip SS Prime alsanız daha iyi olur sizin için.

@pythoncoder1111 rival 3 biraz fazla kumar işi. 2-3 yıl kullanıp sorun yaşamayanda var 3 ay kullanıp sol tuş çift tıklama ve scroll sorunu yaşayanda var. Ama almak isterseniz İtopya'da 799 lira şu an bütçenizden ötürü. Arkadaşlarında bahsettiği gibi zamanınız varsa SS Prime kovalayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı