Büyük gelen ayakkabı oturur mu?

Makaleler
19
Normalde 44.50 (bebek mezarı) giyiyordum, mağazada yeni ayakkabı almaya gittiğimde 44.5 yoktu diye 45 aldım fakat eve gelince fark ettim topuktan çıkıyor. Bu zamanla oturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İade et varsa 44.5 ile değiştir yoksa başka bir model ile değiştirebilir veya parayı geri alabilirsin

O da uygun fakat aldığım mağazadan farklı değistirsem olur mu? Mesela Fatih Adidas mağazasından alıp flory AVM değiştirir mi?

Hayır hocam aldıgınız yer nereyse oradan almanız gerekiyor ya da mesela flo ya gittin o flodan çıkıp başka floya gittin değişirsin ama para alamaz veya başka yerden alamazsın.

O da uygun fakat aldığım mağazadan farklı değistirsem olur mu? Mesela Fatih Adidas mağazasından alıp flory AVM değiştirir mi?

Gitmek istediğin AVM'nin Adidas şubesini arayıp durumu anlatıp öğrenebilirsin ne yapıp yapamayacağını. Aynı markanın ürünü olduğu için bazı markalar değişim ve iade olanağı sunabiliyor.

En başta sorduğun soruya yanıt vermek gerekirse de, ayakkabı giydikçe daha çok genişlemeye başlayacaktır muhtemelen şimdiden bol geliyorsa ileride daha da çok bollaşacaktır. Bol olan bir ayakkabının daralması gibi bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı