Olursa felaket olur ama olacak.
7 yıl içinde bekleniyor demişti bir profesör. Adını hatırlayamadım.
Bazı yerlerde Marmara denizinde 6.5'ten büyük bir deprem yaratacak fay hattı yok ve İstanbul'un çoğu yeri sağlam gibisinden söylemler duydum. Sizce bu söylemler doğru mudur?
Celal şengör her gün farklı birşey söylüyor, geçenlerde de sağlam kalan bina sayısı çok az olacak demişti.Aslında soru olacak mı değil. Evet olacak ama celal şengör İstanbul'un çoğu yeri sağlam dedi ve birkaç uzmanda İstanbul'da 6.5'ten büyük bir deprem yaratacak aktif fay hattı yok dedi benim kafamda bunlar soru işareti oluşturdu. Sormak istedim.
Celal şengör her gün farklı bir şey söylüyor, geçenlerde de sağlam kalan bina sayısı çok az olacak demişti.
Bir dediği sonraki gün dediğini tutmuyor hocam.İyi deprem uzmanı ama ne dediğini bilmiyor bazen de gereğinden fazla boş yapıyor geçenlerde'de İstanbul'un evleri sağlam diyordu.
Olacak ve büyüklüğü 7.7 bulabilir.Bazı yerlerde Marmara denizinde 6.5'ten büyük bir deprem yaratacak fay hattı yok ve İstanbul'un çoğu yeri sağlam gibisinden söylemler duydum. Sizce bu söylemler doğru mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.