Büyük numara ayakkabı üreten marka tavsiyesi

janxietyy

Centipat
İnternette her yerde maksimum 45 bulabiliyorum, 45 üstü çıksa da 3-4 bin TL gibi komik rakamlardan başlıyor. 1500 TL'ye kadar büyük numara ayakkabı üreten bildiğiniz yer var mı? 46-47 giyiyorum.

İnternette her yerde maksimum 45 bulabiliyorum, 45 üstü çıksa da 3-4 bin TL gibi komik rakamlardan başlıyor. 1500 TL'ye kadar büyük numara ayakkabı üreten bildiğiniz yer var mı? 46-47 giyiyorum.
Nike kendi sitesinde genelde fiyat değişmeden o tür numaralar oluyor.

Adidas ve Puma'da da rahatça bulabilirsin. 46, 46 2/3, 47 ve 47.5 numaraları rahatça bulabilirsin.

Hocam Nike sitesinde oluyor o tarz numaralar. Bazı modellerde o numaralarde güzel indirim bile oluyor

Birçok markada bahsettiğiniz numaralardan var.
Yurtdışında Anta üretiyordu bildiğim kadarıyla.

Maalesef hocam birçok markada yok. Olanda da kalıp dar olabiliyor, örneğin Nike 46 numarayı 28.8 cm olarak listelemiş. Ancak bu normalde 44.5 numarası. Zaten stoklarında da kalmamış, 4-5 bin TL'liklerde stok kalmış. Bu numaralar spor ayakkabı harici kolay bulunabiliyor neyse ki. Zaten genelde de klasik giyindiğim için, CZ London'dan 47 numara kundura aldım, şu anda 860 TL ilgilenen arkadaş varsa bakabilir. Hazır buraya tekrar yazmışken, uzun boylu, iri arkadaşlara yardımcı olması açısından bir şey daha yazayım. Pantolonları, takım elbiseleri de Kiğılı'dan temin ediyorum, drop kısmından 8 drop seçip kendilerine uygun takımı rahatlıkla bulabilirler, zannımca 2 metreye kadar rahat olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…