Büyük oyuncu mouse'u tavsiyesi

alterreaz

Decapat
Katılım
20 Şubat 2019
Mesajlar
7
Merhabalar, elim biraz büyük olduğu için büyük oyuncu mouse önerisi istiyorum sizlerden.
halihazırda Logitech G300S kullanıyorum fakat mouse elime çok küçük geldiği için konforlu ve rahat kullanamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
G300S'ten Rival 300S'e alalım sizi efendim. arkadaşlarım elime fırıncı küreği diyor ve bana oluyor eve geçince yazımı editleyip el boyutumu atarım karşılaştırırsınız siz
 
Razer Deathadder Elite tavsiye ederim. Rival modeli de güzeldir fakat benim ellerim çok terlediği için yan kauçukları eridi ve çöpe atmıştım. Ürünleri bir mağazada deneme imkanınız varsa denemeden de almayın bence.
 
Ne kadar önyargıyla yaklaşılsa bile, sorunları son firmware güncellemesiyle çözülen Asus Rog Gladius'u öneriyorum. Kaliteli sensörü, (modeli hatırlamıyorum ama ilk 3'te gösteriliyor) 2000hz polling rate, değiştirilebilir kablo, switch, skid ve zengin kutu içeriğinden dolayı öneriyorum. Bilek çizgisinden orta parmağın ucuna kadar elim 25 cm ve elimle tam kavradığımda parmaklarım yere değmiyor. Büyük yani. 200 TL civarına bulabilirseniz alın derim. Ben 175'e almıştım. Bu arada bulk almayın kutu içeriği eksik çıkabiliyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı