ahmet07enes
Hectopat
Büyük patlamadan önce ne vardı? Hiçlikten nasıl oluştu? Cevaplarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana ve bir çok insana göre cevaplanması önümüzdeki minimum 100 yıl içinde mümkün görünmeyen, herkesin düşününce içinden çıkamadığı ve onlarca teorisi olan soruBüyük patlamadan önce ne vardı? Hiçlikten nasıl oluştu? Cevaplarınızı bekliyorum.
Zaman kavramı zaten vardı ancak biz bunun farkında değildik. Zaman kavramı olmasaydı hareket olmazdı zaten.Ateistlere göre evren ezeldir, başı ve sonu yoktur. Müslümanlara ve Hrisriyanlara göre Allah ezeldir, başı ve sonu yoktur. Deistler'de aynı şekilde. Zaman kavramını insanlar yarattı. Halbuki saat hiç ortaya çıkmasaydı yine aynı soruyu sorar mıydın?
Zaman insanın yarattığı bir kavram olamaz, hatta zaman bir kavram değil bir boyuttur. Şuan için bildiğimiz evren 3+1 boyuttan oluşur ve bu +1 dediğimiz boyut zamandır. (Sicim teorisini hesaba katmassak tabiiAteistlere göre evren ezeldir, başı ve sonu yoktur. Müslümanlara ve Hrisriyanlara göre Allah ezeldir, başı ve sonu yoktur. Deistler'de aynı şekilde. Zaman kavramını insanlar yarattı. Halbuki saat hiç ortaya çıkmasaydı yine aynı soruyu sorar mıydın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.