Bufferbload test sonucu nasıl olmalı?

Yeni modem almaktan başka çözüm yolu yok maalesef, mobil veri ya da bu şekilde idare etmen lazım.

Yeni modem almaktan başka çözüm yolu yok maalesef, mobil veri ya da bu şekilde idare etmen lazım.
Yeni modem alsam oyunlarda özellikle r6s de pingim düşecek mi? Yoksa aynı değerleri mi görür? Sanırım pingime etkisi yok sadece ağ önceliği yapabilmiş olacağım kendime birisi video izlerken veya indirme yaparken pingim stabil kalacak. Pingin düşmesi için sanırım interneti değiştirmek lazım direkt kökten.

Pingin birazcık düşebilir ama hissedemezsin gibi daha çok paket lose kaynaklı takılmaların önüne geçer 1000 ms 1 saniye olduğu için 60 pingten 55 pinge düşmenin pek bir etkisi olmayacaktır diye düşünüyorum.

Anladım hocam teşekkürler sayenizde biraz daha bilgilendim. Bu konuları hiç bu yaşıma kadar bilmiyordum az buçuk kafamda çözdüm. Yeni modem almak lazım. Peki ben yeni modem alsam evde iki modem olacağından dolayı bir sorun olur mu? Şuanki modeme uydu kablosu bağlı aynı zamanda. Bu bir sorun çıkarır mı? Yani ben yeni modemi alsam nasıl kullanmam gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…