Bufferbloat için modem önerisi

Bütçe
2000

kmaan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 35 Mbps download ve 12 Mbps upload ile VDSL bir pakete geçeceğim. Şu an sadece ADSL bir modeme sahibim.
Bufferbloat sorununu da çözmeyi istiyorum, önerilerde bulunursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe artarsa extra DSL öneririm.
Hocam bir şey sorucam, konu ile ilgili Keenetic OMNİ DSL kullanıyorum 5-7 sene arası oldu tam net hatırlamıyorum, hala taş gibi internetin gittiğini hatırlamam, 100 Mbps internette trafik sınıflandırma yani İntelliqos, açmak mantıklımı waweformdan test ediyorum 80 download,19 upload yapınca A+ sonuç alıyorum. Diğer şekilde download 100 mbps olunca +22 ms vs oluyor. Sanki intelliqosda gecikme yaşatıyor gibi online oyunlarda.

Donanım Ağ Hızlandırıcı

Devre dışı

Donanım Ağ Hızlandırıcı, daha hızlı bağlantılar için işlemci yükünün azaltılmasına ve trafik aktarımının hızlandırılmasına yardımcı olur. Donanım Ağ Hızlandırıcısı etkinleştirildiğinde Trafik Sınıflandırma motoru tarafından tanınan uygulamaların ve kategorilerin trafik hacmini doğru bir şekilde hesaplamanın mümkün olmadığını lütfen unutmayın.
Sistem swap için sıkıştırılmış RAM diski

Devre dışı

Seyrek erişilen veya nadiren değiştirilen rastgele erişimli bellek bloklarını sıkıştırarak kısıtlı işlemci ek yükü ile RAM'in daha verimli kullanılmasını sağlar.

bu performans ayarlarınıda kapatınca çok daha seri hissettiriyor oyun içi. Bunları keenetic performans ayarlarına bakarak denedim. Sizce nasıl kullanmak mantıklı olur 2 ayar kapalı intelliqos açık şekilde kullanıyorum şuanda.

Hocam bir şey soracağım, konu ile ilgili Keenetic Omni DSL kullanıyorum 5-7 sene arası oldu tam net hatırlamıyorum, hala taş gibi internetin gittiğini hatırlamam, 100 Mbps internette trafik sınıflandırma yani intelliqos, açmak mantıklı mı waweformdan test ediyorum 80 download, 19 upload yapınca a+ sonuç alıyorum. Diğer şekilde download 100 Mbps olunca +22 ms vs oluyor. Sanki intelliqosda gecikme yaşatıyor gibi Online oyunlarda.

Donanım ağ hızlandırıcı.

Devre dışı.

Donanım ağ hızlandırıcı, daha hızlı bağlantılar için işlemci yükünün azaltılmasına ve trafik aktarımının hızlandırılmasına yardımcı olur. Donanım ağ hızlandırıcısı etkinleştirildiğinde trafik sınıflandırma motoru tarafından tanınan uygulamaların ve kategorilerin trafik hacmini doğru bir şekilde hesaplamanın mümkün olmadığını lütfen unutmayın.
Sistem swap için sıkıştırılmış RAM diski.

Devre dışı.

Seyrek erişilen veya nadiren değiştirilen rastgele erişimli bellek bloklarını sıkıştırarak kısıtlı işlemci ek yükü ile RAM'in daha verimli kullanılmasını sağlar.

Bu performans ayarlarınıda kapatınca çok daha seri hissettiriyor oyun içi. Bunları Keenetic performans ayarlarına bakarak denedim. Sizce nasıl kullanmak mantıklı olur 2 ayar kapalı intelliqos açık şekilde kullanıyorum şu anda.

Hocam maalesef bilgim yok. İsterseniz yeni konu açın.

Yeni konular

Geri
Yukarı