Stuff
Hectopat
YBS tercihi yapacağım bu sene, elimdeki PC ciddi manada çöp olduğu için haziran sonu gibi PC alacağım fakat üniversitede de kullanacağım için laptop almam gerekli. Bug bounty ve küçük-orta projeler için kullanacağım laptopu oyun konusunda da hani sadece CS:GO ve Valorant oynuyorum geri kalanı çok umurumda değil. MacBook almayı düşünüyorum makine kurmak vesaire beni rahat hissettirmiyor kendi sistemimde çalışmak daha hoş geldiği için. MacBook alacak olursam 2.el almak durumundayım fiyatlarından dolayı MacBook almak zorunda olmazsam da aynı fiyata biraz daha Gaming kaçacak bir PC alabilirim ama dediğim gibi çok oyunlarla alakam yok CS dışında. Önerileriniz nelerdir? 2.el MacBook alınır mı? Hangi yılda çıkanı almam daha iyi olur nereden alabilirim site önerisi vesaire alırsam çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden yardımlarınız için. MacBook 16 GB RAM'li olması gerekiyor ek bilgi olarak. Bütçem de hani abartılmadığı sürece fiyat performans bak bu dediğiniz sürece çok büyük bir kısıtlaması yok direkt önerebilirsiniz bütçeye bakmadan ama olabilecek en uygunu olursa mutlu olurum.
+ Ekleme olarak tekrardan MacBook'ların SSD'leri değiştirilebiliyor mu sonrasında upgrade edebilir miyim yani? 128 256'lık alıp 1TB'a çıkartabilir miyim birkaç yıl sonrasında?
Böyle de bir şey buldum.
+ Ekleme olarak tekrardan MacBook'ların SSD'leri değiştirilebiliyor mu sonrasında upgrade edebilir miyim yani? 128 256'lık alıp 1TB'a çıkartabilir miyim birkaç yıl sonrasında?
Yüklüyor…
www.sahibinden.com
Böyle de bir şey buldum.
Son düzenleme: