Bugatti Veryon'un göstergesindeki bölümler nedir?

XXA1000GELDİXX

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar göstergede 3 tane büyük bölüm var biri devir göstergesi anlaşılıyor içinde dijital olarak hızda yazıyor ama diğer bölümler neyi gösteriyor anlamadım. Sağdaki hız göstergesi desek 420 km/h hız yapan arabaya 280 km/h gösterge koyulması saçma değil mi? Soldakini hiç anlamadım 1200E kadar çıkan ne olabilir?

Bugatti-Veyron-16.4-Super-Sport-Gauge-Interior-595x361.jpg

Edit 1: Sonradan biraz daha araştırıp İnternette soldaki göstergede KMH yazan fotoğraflar buldum. MPH yazdığını da o zaman anladım. Genelde MPH olanların fotoğraflarını, çekmişler KMH olan az var. Ve bir soru daha bu aşağıdaki fotoğrafta ise 1001 yazıyor soldaki bölümde. İkisi neden farklı?

unnamed.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sol alttaki aracın o anda kaç beygir (PS olan) güç kullandığını gösteriyor. Ortadaki büyük motor devrini ve hangi viteste olduğunu gösteriyor. Sağ alttaki hız göstergesi. Sol üstteki yağ sıcaklığı sağ üstteki de yakıt göstergesi.

Üstteki görselde aracın motor gücü artırılmış model olduğu için 1001 değil 1200 PS'ye kadar olan gücü gösteriyor. Hız kadranı da KMH değil MPH. Üstteki Veyron daha sonra çıkarılan daha güçlü versiyonlardan birinin MPH'li gösterge tablosu, alttaki de muhtemelen 1001 beygirlik ilk ya da düşük olan versiyonlardaki KMH göstergeli olanı.

Not. Ayrıca üstteki araçta yağ sıcaklığı da Celcius değil Fahrenheit cinsinden sıcaklığı gösteriyor.

Son düzenleme:
Sağ alttaki hız göstergesi. Ama 290 km değil, 290 mil demek. Diğeri de PS türünden gücü. Aslında senin bildiğin beygir. Ortadaki de devir. Göstergelerin altında ne oldukları yazıyor zaten.
1001 beygirlik modeli ve 1200 beygirlik modeli olduğu için. İnternete Bugatti Veyron 1001 ve 1200 olan halini yazarsanız görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Sol alttaki aracın o anda kaç beygir (PS olan) güç kullandığını gösteriyor. Ortadaki büyük motor devrini ve hangi viteste olduğunu gösteriyor. Sağ alttaki hız göstergesi. Sol üstteki yağ sıcaklığı sağ üstteki de yakıt göstergesi.

Üstteki görselde aracın motor gücü artırılmış model olduğu için 1001 değil 1200 PS'ye kadar olan gücü gösteriyor. Hız kadranı da KMH değil MPH. Üstteki Veyron daha sonra çıkarılan daha güçlü versiyonlardan birinin MPH'li gösterge tablosu, alttaki de muhtemelen 1001 beygirlik ilk ya da düşük olan versiyonlardaki KMH göstergeli olanı.

Not. Ayrıca üstteki araçta yağ sıcaklığı da Celcius değil Fahrenheit cinsinden sıcaklığı gösteriyor.
Sağ alttaki hız göstergesi. Ama 290 km değil, 290 mil demek. Diğeri de PS türünden gücü. Aslında senin bildiğin beygir. Ortadaki de devir. Göstergelerin altında ne oldukları yazıyor zaten.
1001 beygirlik modeli ve 1200 beygirlik modeli olduğu için. İnternete Bugatti Veyron 1001 ve 1200 olan halini yazarsanız görebilirsiniz.
Teşekkürler, o kadar beygirden kullanılanın gösterileceğini tahmin etmemiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı