Bugün kaç kez zorunlu olarak terminali açtınız?

Makaleler
13
Yer
Hinohara Nishitama
Bugün zorunlu olarak kaç kez terminal kullandınız ve kaç dakikanız kaç komut yazmaya harcandı? Uzaktan bakınca komutlar içinde yüzüyormuşuz gibi görünüyor da.

Saçma fakat haklısınız hafif ve kolay bir işletim sistemine geçmek istiyorum fakat kod vs ile uğraşamam bu penguen olan işletim sistemine geçecektim sırf bu yüzden vazgeçtim.

Ben bugün terminali 2 defa kullandım. Sabah 10'dan beri toplam 3 saat ara ile bilgisayar başındayım.
  1. Sabah 10:00 ~
    • Özet amaç: Disk biçimlendirmek.
    • GUI alternatifi var mı?: Var.
    • Kaç dakika zamanınızı aldı?: 1 dakika.
  2. Akşam 6:00~
    • Özet amaç: Sistem sorununu tespit etmek.
    • GUI alternatifi var mı? Yok.
    • Kaç dakika zamanınızı aldı?: 10 saniye.

Uygulama kurmanın komutla daha kolay olduğunu anlatsam da dinleyecek yok, o yüzden sadece Linux kullancılarının bugünkü terminal kullanım süresini toplamak istiyorum.

7 ya da 8 kez; dosya taşıma, silme ve kopyalama için bir de bazı USB portlarının sahipliğini alma, dosya oluşturma ve okuma-yazma izni vermek için, birkaç kez de güncelleme denetimi ve upgrade için.

Arada PCSX2'nin yeni sürümü deniyorum. Bir şey beğenmezsem not defterine kaydettiğim komudu kopyalayıp, sürümünü eski haline getiriyorum. (flatpak sürümü)

Güne 20+ kere terminal açmadan güzel başlayamıyorum. Bütün işlerimi terminalde hallediyorum.

İki kez.1.si Vm'ne MS-DOS 6.22 kurarken.2.si Terminalden WSL Ubuntu güncellemesi yaparken.

Hiç terminal kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…